Σόου συνδικαλιστών (δεινοσαύρων) στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

08:09 6/3/2014 - Πηγή: Antinews

Χθες το πρωί, κλιμάκιο συνδικαλιστών της ΥΠΑ από Αθήνα πήγε στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης, όπου σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο των εργαζομένων προέβη σε εκδήλωση διαμαρτυρίας με αφορμή την προγραμματισμένη επίσκεψη ομάδας του επενδυτικού ομίλου ΑΙΑ,

που πρόκειται να καταθέσει προσφορά για την παραχώρηση του αεροδρομίου.

Οι συνδικαλιστές προχώρησαν σε κατάληψη των γραφείων της διοίκησης του αεροδρομίου , απαγορεύοντας την πρόσβαση των εκπροσώπων των επενδυτών.

Αργότερα, και αφού έγινε μια μίνι πρες κόνφερανς, οι συνδικαλιστές προπηλάκισαν υπαλλήλους της ΥΠΑ, εναντίον των οποίων εκτοξεύτηκαν και απειλές, διότι αυτοί εκτελώντας τις εντολές του αερολιμενάρχη, όπως όφειλαν ως δημόσιοι υπάλληλοι, ενημέρωναν τους επισκέπτες για τα περί του αεροδρομίου.

Απορίας άξιο είναι το γιατί η ΟΣΥΠΑ αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί θες, ενώ δεν διαμαρτυρήθηκε σε προηγούμενη επίσκεψη άλλου επενδυτικού ομίλου (Fraport) η οποία έγινε πριν από δέκα μέρες, χωρίς όμως καμιά αντίδραση από πλευράς των συνδικαλιστών.

Μια άλλη απορία είναι το γιατί ακριβώς αντιδράει το συνδικαλιστικό όργανο των υπαλλήλων της ΥΠΑ, που η κυβέρνηση εφαρμόζει νόμο που όμως ψηφίστηκε επί ΠΑΣΟΚ (υπουργός Ρέππας), κόμμα στο οποίο πρόσκεινται οι εν λόγω συνδικαλιστές, οι οποίοι τότε (2010) συμφωνούσαν με τον νόμο περί παραχώρησης των αεροδρομίων σε ιδιώτες.

Μήπως απλά προκαλούν θόρυβο για να ακουστούν, και για να τα έχουν καλά με τον υπουργό (ΠΑΣΟΚ) Μεταφορών κ. Χρυσοχοίδη, δημιουργώντας προβλήματα στον Σαμαρά;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα