Σιδηροδέσμιοι στην Ευελπίδων ο Μιχαλολιάκος και βουλευτές της ΧΑ

Κάθε άνθρωπος σοβαρός και με δημοκρατικές ευαισθησίες, κάθε άνθρωπος που έχει μνήμη και κυρίως που δεν δέχεται τους εγκληματίες δίπλα του, θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος από τις εικόνες που είδε στις 7 το απόγευμα στη ΓΑΔΑ. Τον Φύρερ Νίκο Μιχαλολιάκο και τους τέσσερις βουλευτές να οδηγούνται σιδηροδέσμιοι στον εισαγγελέα.

Σίγουρα οι χειροπέδες, τα τζιπάκια, οι άντρες

της αντιτρομοκρατικής ομάδας με τα πρόσωπα καλυμμένα και όλο το σκηνικό που στήθηκε στη Λ. Αλεξάνδρας θα θυμίζουν σε πολλούς τις εικόνες που είχαμε δει όταν τα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων όπως η «17Ν» οδηγούνταν στον εισαγγελέα.

Και όταν θα βλέπει ο Μιχαλολιάκος από τον Κορυδαλλό τις εικόνες αυτές θα σκέφτεται πώς κατάντησε να ταυτίζεται αυτός, ο αρχηγός της ακροδεξιάς, με τους δολοφόνους –τρομοκράτες.

Όπως περιμέναμε από μέλη μαφιόζικης οργάνωσης, ήταν και πάλι προκλητικοί. Έβριζαν τους δημοσιογράφους, φώναζαν συνθήματα στο όνομα της Ελλάδας και απειλούσαν, ακόμη και με τις χειροπέδες. Δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν. Ωστόσο, πλέον δεν τρομάζουν κανέναν. Δεν είναι οι ανέλεγκτοι που χτυπούσαν κι έβριζαν όποιον ήθελαν. Κατά βάθος αισθάνονταν αδύναμοι διότι βλέπουν ότι μπορεί να βρεθούν από τη μια στιγμή στην άλλη, από την απόλυτη εξουσία που τους έδινε ο τσαμπουκάς, στα κάτεργα και την απόλυτη απαξίωση. Και οι κατηγορίες είναι πολύ βαριές, επισύρουν ποινές έως και 20 χρόνια! Θα έχουν αρκετό χρόνο για να σκεφτούν τι έκαναν.

Διαβάζουμε πολλά σχόλια εδώ στο antinews και ακούμε διάφορες απόψεις. Ότι είναι υπερβολή όλα αυτά που γίνονται. Ότι η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται το γεγονός για να κερδίσει ψήφους. Ότι κρύβονται πίσω από τη Χρυσή Αυγή για να καλυφθούν τα μνημόνια.

Όμως, πρέπει να πούμε για πολλοστή φορά ένα και μοναδικό γεγονός. Ότι οι Χρυσαυγίτες δεν συλλαμβάνονται για τα φρονήματά τους, για τα πιστεύω τους, για την πιθανή αγάπη τους στην Ελλάδα. Συλλαμβάνονται γιατί είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Και δεν διώκονται καν για το ότι είναι ναζιστές και φασίστες, αν και θα έπρεπε.

Έστησαν μια οργάνωση με χαρακτηριστικά μαφίας. Σκότωσαν, απείλησαν, πούλησαν προστασία, καρπώθηκαν χρήματα. Είναι μπράβοι της νύχτας και ψυχανώμαλοι που έδιναν εντολές ή εκτελούσαν. Τα στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα. Έχουν καταγραφεί συνομιλίες οι οποίες δείχνουν την οργάνωση και τη δράση των εγκληματιών. Είναι τρομοκράτες με την ευρεία έννοια του όρου.

Έπρεπε να χυθεί το αίμα ενός νέου Έλληνα για να ξυπνήσει το σύστημα και ξύπνησε. Έστω κι αργά όλοι αντιλαμβανόμαστε πλέον πως έχουμε να κάνουμε με εγκληματίες. Ο Μιχαλολιάκος έδινε εντολές, ο Παππάς ήταν υπαρχηγός, ο Κασιδιάρης ήταν ο καθοδηγητής, οι υπόλοιποι σκληροί βουλευτές ήταν οι εντολείς στα εκτελεστικά όργανα. Ο Πατέλης, ο Ρουπακιάς και πολλοί άλλοι ήταν οι μαχαιροβγάλτες και οι προστάτες. Έτσι έχουν τα πράγματα κύριοι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Το είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο: Ότι ο Μιχαλολιάκος πρέπει να πάρει το Βραβείο Πολιτικής Ανοησίας. Πέσαμε μέσα. Ο Φύρερ δεν κατάλαβε τι συνέβη. Ξαφνικά το μπόι του μεγάλωσε και πίστεψε ότι θα κυβερνήσει τη χώρα. Έχασε τη μπάλα, ωστόσο, διότι δεν ελέγχονται οι μπράβοι της νύχτας, έχουν στο αίμα τους το έγκλημα. Και τώρα ήρθε η ώρα της τιμωρίας.

Σίγουρα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αρχηγός κόμματος και βουλευτές να οδηγούνται στον εισαγγελέα με χειροπέδες. Όμως δεν φυλακίζονται γιατί έχουν απλά ένα κόμμα της Βουλής. Φυλακίζονται γιατί είναι η ηγετική ομάδα μιας συμμορίας.

Τα έβαλαν με τη Δημοκρατία, ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα