Σε διπλό ταμπλό ο ΠΑΟ για την Ευρώπη

Σε δυο γήπεδα θα πατήσει όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός στην επιστροφή του στα Ευρωπαϊκά σαλόνια του ποδοσφαίρου. Οι «πράσινοι» που μετά τα πλει οφ «κλείδωσαν» μια θέση για τα προκριματικά του Champions League ετοιμάζονται πυρετωδώς για να ανακτήσουν την χαμένη τους ευρωπαϊκή αίγλη που διατηρούσαν για πολλά χρόνια .

Πρώτο μέλημά τους να μην έχουν εκκρεμότητες

με την UEFA και να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις ώστε να μην μπουν σε περιπέτειες και τρέχουν.

Η έδρα είναι από τα πρώτα μελήματα των πρασίνων οι οποίοι θα ήθελαν να δώσoυν όλα τα παιχνίδια στη Λεωφόρο αλλά αυτό κατά πως φαίνεται δεν είναι εφικτό.

Κι αυτό γιατί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει βάλει αυστηρές προϋποθέσεις όσο ο θεσμός προχωράει για τους Ομίλους. Έτσι για τον γ΄ προκριματικό γύρο όπου θα μετάσχει το Τριφύλλι το πιθανότερο είναι ότι θα λάβει την έγκριση για την χρήση της φυσικής του έδρας από την αρμόδια επιτροπή που φτάνει στην Ελλάδα στα μέσα Ιουλίου.

Τα πράγματα αλλάζουν όμως από την στιγμή που θα προχωρήσει στη διοργάνωση , αφού το πιθανότερο είναι να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ προκειμένου να διαθέτει τις απαραίτητες προϋποθέσεις που ζητούν οι αξιωματούχοι της UEFA.

To Ολυμπιακό στάδιο παίρνει άδεια με «κλειστά μάτια» κι έτσι η μόνη έννοια των πρασίνων η πρόκριση στις επόμενες φάσεις του κορυφαίου θεσμού. Τίποτε άλλο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα