Σας δουλεύει ψιλό γαζί ο Μιχαλολιάκος σύντροφοι!!!

Ούτε καν τα κίνητρα της απόφασης του Μιχαλολιάκου να παραδεχθεί την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν είναι ικανό το πολιτικό σύστημα να αντιληφθεί. Και εννοούμε όλοι, και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία που βγάζουν ανακοινώσεις οι οποίες λένε ότι αποκαλύφθηκε η Χρυσή Αυγή, έκανε λάθος ο αρχηγός

της και θα πλήξει την οργάνωσή του και άλλες τέτοιες ανοησίες, μεταξύ των οποίων και κάποιες που τονίζουν ότι πρέπει να απαγορευτεί η συμμετοχή της στις εκλογές.

Ανοησίες σύντροφοι, δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Σας δουλεύει ψιλό γαζί ο Μιχαλολιάκος και όσοι κινούν τα νήματα στην εγκληματική οργάνωση και εσείς κοιτάτε σαν χάνοι.

Όσο κι αν μας πιάνει μια σιχασιά (που λέει και ο ίδιος) για τους ψευτόμαγκες νεοναζί της Χρυσής Αυγής η κίνησή του να παραδεχθεί την πολιτική ευθύνη αλλά όχι την ποινική έχει ακριβώς ως στόχο να διαχωρίσει τις δύο αυτές περιπτώσεις και να βγάλει από πάνω από την οργάνωση το άγος του δολοφόνου.

Για σκεφτείτε για παράδειγμα να πιάνονταν οι δολοφόνοι της Marfin, των παιδιών που κάηκαν από τους κουκουλοφόρους. Φανταστείτε να τους συλλάμβαναν και να δήλωναν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Τι θα έκαναν τα άλλα κόμματα; Θα ζητούσαν την απαγόρευση του κόμματος να συμμετάσχει στις εκλογές;

Θα έλεγαν να πάει φυλακή ο Τσίπρας γιατί είναι πολιτικά υπεύθυνος για πέντε βλάκες με μολότοφ;

Σκεφτείτε π.χ. να δήλωναν τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα ή ο Μαζιώτης ότι ψηφίζουν… Νέα Δημοκρατία; Τι θα γινόταν δηλαδή; Θα ξύριζαν το… μουστάκι του Βαγγέλα; Θα πήγαινε στην ψειρού η Ντόρα;

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και γι’ αυτό οι ανόητοι στα κόμματα δεν τα καταλαβαίνουν. Ο Μιχαλολιάκος ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Βγάζει από πάνω του τη ντροπή του Ρουπακιά και σπεύδει να πάρει ψήφους από παντού. Η Χρυσή Αυγή βγάζει από πάνω της τον μανδύα του νεοναζιστικού κόμματος που δεν δέχεται να συνδιαλλαγεί με το κράτος και υποτάσσεται στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και τους κανόνες της. Συστημικό κόμμα γίνεται και σαν το χάρο τρέχει να τρυγήσει κεφάλια Ελλήνων ψηφοφόρων.

Κατά τη γνώμη μας η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είχε δώσει στον Ρουπακιά εντολή για τσαμπουκά, για ξύλο, για μαχαιρώματα. Η κατάσταση ξέφυγε και ένα παλικάρι πέθανε. Το ίδιο έχουν κάνει οι Χρυσαυγίτες και σε δολοφονίες ή ξυλοδαρμούς μεταναστών ή Ελλήνων. Αν υπάρχει ποινική ευθύνη αυτή είναι δουλειά των δικαστών να το κρίνουν.

Μέχρι τότε ο Μιχαλολιάκος θα παίζει παιχνίδια με το μυαλό όλων μας. Όποιος έχει πέντε δράμια θα καταλαβαίνει που το πάει, όποιος δεν έχει θα κάθεται και θα τους κοιτάζει που θα παίρνουν… τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Θα γιγαντώνονται όχι μόνο επειδή τώρα εκφράζουν αυτοί το αντιμνημονιακό μέτωπο. Αλλά γιατί ο Τσίπρας τους έκανε δύο πολύ μεγάλα δώρα. Το πρώτο είναι ότι επειδή ακριβώς απογοήτευσε τον ελληνικό λαό, τον σέρβιρε έτοιμο στους «αντισυστημικούς» Χρυσαυγίτες. Σίγουρα θα του κάνει άγαλμα ο Κασιδιάρης γι’ αυτό.

Το δεύτερο δωράκι ήταν μεγαλύτερο. Ακούει στο όνομα… κυρά Τασία. Το μπάχαλο με το μεταναστευτικό και οι τουρίστες μετανάστες της Τασίας στο κέντρο της Αθήνας δυναμώνουν με τον καλύτερο τρόπο τον Μιχαλολιάκο και την βρόμικη παρέα του.

Μην απορήσετε λοιπόν αν δείτε αύξηση των ποσοστών τους. Και μην αρχίσουν τα κόμματα να αναλύουν το… φαινόμενο. Δημιούργημα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ είναι η εξάπλωση του θανατηφόρου «ιού» Χρυσή Αυγή. Άλλα κάποτε θα ξυπνήσουν όλοι αυτοί οι αναλυτές της πλάκας που διαθέτουν τα δύο κόμματα. Μόνο μην είναι πολύ αργά.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα