Προθεσμία στον 45χρονο δράστη για να απολογηθεί το Σάββατο

Ιδού ο δράστης (φωτο ΕΘΝΟΣ)

Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκαν λίγο μετά 20:15 ο 45χρονος δράστης της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι σε βάρος του 34χρονου Παύλου Φύσσα, χθες Τρίτη βράδυ, στο Κερατσίνι, η σύζυγός του και μία ακόμη γυναίκα, που φέρεται ως συγγενικό πρόσωπο.

Ο 45χρονος, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε

και ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, καθώς έπειτα από έρευνα της αστυνομίας στα γραφεία της οργάνωσης βρέθηκε στην κατοχή του ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο το πρωί στις 9.

Οι τρεις υπόλοιποι συλληφθέντες που τους βαρύνουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στις 3 το μεσημέρι στον ανακριτή στην Εισαγγελία Πειραιά, προκειμένου να απολογηθούν.

Οι δυο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων, ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια έρευνας από την αστυνομία στα γραφεία της Χ.Α. στον Πειραιά βρέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα