“Προστατεύει” με photoshop τον Π.Καμμένο το υπουργείο Άμυνας για να μην φαίνεται σαν ΟΥΚας;

17:09 7/9/2016 - Πηγή: Antinews

Με αφορμή το προχτεσινό ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Καστελόριζο, προκειμένου να εγκαινιάσει ορισμένους στρατιωτικούς οικίσκους (βλέπε: Καμμένος με παραλλαγή, εγκαινιάζοντας 17 λυόμενα: “Η πολιτική μας δικαιώνεται”), δεν έλειψαν τα αιχμηρά σχόλια στο Διαδίκτυο.

[photo_0]

Μάλιστα, σε σελίδα “αμυντικού συντάκτη” στο Facebook, αναφέρεται ότι ο υπουργός Άμυνας

έκανε την εμφάνισή του, φορώντας στολή παραλλαγής των ΟΥΚ. Γράφει δε, ότι στο χιτώνιο, στο ύψος του στήθους, έφερε το σήμα των ΟΥΚ, όπως στο ύψος του ώμου ολογράφως το επίραμμα “Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών”. Κατά τον ίδιον, ωστόσο, το υπουργείο Άμυνας έκανε φωτοσοπιά, και αφαίρεσε τα σήματα, προκειμένου να προστατεύσει τον κ.Καμμένο. Έτσι, οι φωτογραφίες που έδωσε το ΥΠΕΘΑ στη δημοσιότητα είναι “πειραγμένες” και χωρίς τα σήματα των ΟΥΚ. Σε σελίδα άλλου πρώην στρατιωτικού επίσης, παρουσιάζεται μια φωτογραφία του κ.Καμμένου με την ίδια στολή και τα σήματα των ΟΥΚ, που, κατά τον κάτοχο της σελίδας, είναι από την επίσκεψη του υπουργού στο Καστελόριζο.

[photo_1]

Αν και είναι άγνωστο, εάν αυτή η φωτογραφία είναι από αυτή την επίσκεψη ή από άλλη, σίγουρο είναι ότι το χιτώνιο που φορούσε ο υπουργός είναι των ΟΥΚ. Άλλωστε μας έχει συνηθίσει να κάνει εμφανίσεις με “μάχιμες” στολές, όπως προ μηνών, με αμερικανική ολόσωμη στολή παραλλαγής. Εάν, πάντως, το υπουργείο Άμυνας προέβη σε μια τέτοια “παραποίηση” στολής, όπως αναφέρεται σε σχόλια στο Facebook, αυτό δείχνει ότι υπάρχουν μεν κάποιοι λογικοί εκεί πάνω στον Χολαργό, αλλά ταυτόχρονα ότι το πράμα ... έχει ξεφύγει. Εμείς, πάντως, βλέπουμε ότι οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το ΥΠΑΜ μάλλον αφήνουν την υποψία του φώτοσοπ.

[photo_2]

[photo_3]

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα