Προφανώς έπρεπε να στηρίξουμε τον Ερντογάν

Του Πάνου Β. Ζήση

Επειδή ακούμε διάφορες κακεντρέχειες περί κωλοτούμπας του Antinews, ξεκαθαρίζουμε τη στάση μας.

Πάνω από όλα είναι η Ελλάδα. Και καλώς ή κακώς η συμμαχία που σύνηψε ο Μητσοτάκης με τις ΗΠΑ, με αποκορύφωμα την ομιλία του στο Κογκρέσο, ενισχύει τη χώρα απέναντι στις επεκτατικές ονειρώξεις του Ερντογάν.

Το πώς θα εξελιχθεί η όλη υπόθεση είναι άγνωστο, καθώς όπως είχε πει

ο Πάλμερστον «δεν υπάρχουν αιώνιοι φίλοι και εχθροί, παρά μόνο αιώνια συμφέροντα».

Όμως το χρέος μας, από τη στιγμή που θεωρούμαστε πατριωτικό site, είναι να στηρίξουμε την κυβέρνηση, καθώς με το… πατριωτικό της γύρισμα σηκώνει την Ελλάδα ψηλά.

Και να είστε σίγουροι ότι αν πίσω από το… γύρισμα κρύβεται υστεροβουλία με κίνδυνο να επιστρέψουμε στις μαύρες μέρες του «Ορούτς Ρέις», θα είμαστε οι πρώτοι που θα κατακεραυνώσουμε την κυβέρνηση.

Όπως κάνουμε άλλωστε από τον Αύγουστο του ’19, όταν οι όψιμοι πατριώτες που χτυπούν ετεροχρονισμένα τον Μητσοτάκη… πετούσαν χαρταετό.

Αυτοί που δήθεν κόπτονται για την Ελλάδα και τη ΝΔ και θέλουν τάχα να τις σώσουν από τη… μητσοτακική λαίλαπα, για να παζαρέψουν μετά με τον Μητσοτάκη καρέκλες εξουσίας.

Προφανώς θα ήμασταν σωστοί αν στηρίζαμε τον Ερντογάν, όπως επί της ουσίας κάνουν αυτοί με τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη στον Μητσοτάκη.

Και κάτι ακόμη.

Στηρίζουμε τη ΝΔ από το 2007, από τότε δηλαδή που φτιάχτηκε το Antinews (κάτι που το αποδείξαμε περίτρανα το ’19, όταν παρά τις διαφωνίες μας με τον Μητσοτάκη τον στηρίξαμε γιατί αυτό υπηρετούσε το εθνικό συμφέρον).

Ασκώντας βέβαια σκληρή κριτική όποτε εντοπίζουμε παραφωνίες.

Το πόσο σκληροί είμαστε δεν το αποφασίζουμε εμείς, αλλά οι πράξεις του εκάστοτε προέδρου.

Αυτοί, άραγε, πώς στηρίζουν τη ΝΔ όταν με τα καμώματά τους θέλουν να την κοντύνουν για ιδιοτελείς σκοπούς;

The post Προφανώς έπρεπε να στηρίξουμε τον Ερντογάν appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα