Πράσινος νικητής στο ντέρμπι της Τούμπας

14:41 9/2/2015 - Πηγή: Antinews

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έπαιζαν στην Τούμπα ωστόσο ο νικητής του ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής δεν ήταν άλλος από τον ...Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία στο ντέρμπι της οργής στη Θεσσαλονίκη και με τη νίκη που πήραν επί του Παναιτωλικού (1-0) στη λεωφόρο πλησίασαν στους 6 βαθμούς τον «αιώνιο» αντίπαλό τους.

Σε δυο αγωνιστικές μάλιστα υποδέχονται στην έδρα τους τον Ολυμπιακό

κι εκεί θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν ακόμη περισσότερο την ψαλίδα της διαφοράς.

Το θέμα ωστόσο είναι αν μπορεί ο φετινός Παναθηναϊκός να κοιτάξει τόσο ψηλά χωρίς να πάθει...αυχενικό. Οι πράσινοι μπορούν εύκολα να αναδειχθούν φέτος πρωταθλητές του σκαμπανεβάσματος. Έχοντας τεράστιες εναλλαγές στην απόδοσή τους υπολείπονται σταθερότητας στο φετινό πρωτάθλημα κάτι που φαίνεται ακόμη και σε κάθε παίκτη ατομικά αφού οι περισσότεροι ακολουθούν ανάλογες καμπύλες με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Σε περίπτωση νίκης επί του Ολυμπιακού στις 22 Φεβρουαρίου το πρωτάθλημα θα μπει σε άλλη τροχιά για τις πέντε αγωνιστικές που θα απομένουν. Αυτή τη στιγμή οι ερυθρόλευκοι δεν δείχνουν «ικανοί» να χάσουν τον τίτλο ούτε από τον Παναθηναϊκό ούτε από κανένα άλλο. Η μπάλα όμως είναι στρογγυλή και γυρίζει . Έτσι ακριβώς μπορεί και όλα να γυρίσουν.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα