Πούτιν προς τους κατοίκους των προσαρτημένων περιοχών: Καλώς ήρθατε σπίτι – Θα νικήσουμε

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτήρισε ιστορική την υπογραφή των συμφωνιών για την προσάρτηση των τεσσάρων ουκρανικών εδαφών στη Ρωσική Ομοσπονδία, σε νέες του δηλώσεις σήμερα σε εορταστική εκδήλωση στην Κόκκινη Πλατεία. Ακόμη, ο Πούτιν έστειλε μήνυμα και προς τους κατοίκους των προσαρτημένων περιοχών, λέγοντάς τους: “Η Ρωσία δεν ανοίγει μόνο τις πόρτες, αλλά και τη καρδιά της. Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας”. “Θα κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε τους αδελφούς και τα αδέλφια

μας στις νέες περιοχές”, πρόσθεσε.

“Η Ρωσία δημιούργησε τη σύγχρονη Ουκρανία”, υποστήριξε και πρόσθεσε: “Κανείς δεν ρώτησε τους εκατομμύρια απλούς ανθρώπους όταν κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση”, πρόσθεσε.

“Οι μαχητές της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης (σ.σ. όπως αποκαλεί η Ρωσία τον πόλεμο στην Ουκρανία) υπερασπίζονται ηρωικά το Ντονμπάς, θα κάνουν τα πάντα για να υποστηρίξουν τα νέα εδάφη και την ασφάλειά τους”, πρόσθεσε.

Η Ρωσία έγινε ισχυρότερη με την προσάρτηση της Χερσώνας, της Ζαπορίζια και του Ντονμπάς, η δύναμη βρίσκεται στην αλήθεια, δήλωσε ακόμη ο Ρώσος πρόεδρος. “Γίναμε πιο δυνατοί. Επειδή είμαστε μαζί, η αλήθεια είναι πίσω μας και η δύναμη βρίσκεται στην αλήθεια, που σημαίνει νίκη. Η νίκη θα είναι δική μας!”, δήλωσε ο Πούτιν.

Επιμένοντας στην προπαγάνδα του Κρεμλίνου ο Πούτιν σημείωσε ακόμη: “Εδώ και δεκαετίες γίνονται προσπάθειες να εξαλειφθεί η ιστορική συνείδηση αυτών των ανθρώπων (σ.σ. κατοίκων στις προσαρτημένες περιοχές), να καταστραφούν οι παραδόσεις τους, να τους απαγορευτεί να μιλούν τη μητρική τους γλώσσα και να απαγορευτεί ο πολιτισμός τους, τίποτα δεν πέτυχε. Αυτοί οι άνθρωποι κουβαλούν στην καρδιά τους την αγάπη για την ιστορική τους πατρίδα και τη μεταδίδουν στα παιδιά τους”.

Συνεχίζοντας, ο Πούτιν υποστήριξε επίσης ότι “η σύγχρονη Ρωσία έδωσε στους ανθρώπους που ζουν στις περιοχές Λουγκάνσκ, Ντονέτσκ, Ζαπορίζια και Χερσώνα το δικαίωμα επιλογής και αυτοί επέλεξαν να είναι με τη Ρωσία”.

Πηγή: capital.gr

The post Πούτιν προς τους κατοίκους των προσαρτημένων περιοχών: Καλώς ήρθατε σπίτι – Θα νικήσουμε appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα