Πώς έχασαν τη μπάλα: Aπό την Αντίπαρο στο Κερατσίνι και από το φαγοπότι με τον Τζεφ Μπέζο στην αντιπαράθεση με τη Ρένα Δούρου (VIDEO)

08:13 9/7/2021 - Πηγή: Antinews

Από τη δεκαετία του 1950 (στη ρημαγμένη από τον πόλεμο Ελλάδα) μέχρι σήμερα εκατοντάδες διάσημοι έχουν επισκεφθεί (επισήμως ή ιδιωτικώς) τους αρχαιολογικούς χώρους αυτής της πατρίδας.

Κανείς (μα κανείς!) δεν απαίτησε να δειπνήσει μέσα σε αυτούς!

Οι δισεκατομμυριούχοι που έστησαν το φαγοπότι μέσα στον αρχαιολογικό χώρο του Δεσποτικού (έξω από την Αντίπαρο) δεν θα μπορούσαν να το κάνουν χωρίς την άδεια του πρωθυπουργού που ήταν καλεσμένος τους!

Είχαν προηγηθεί οι γιγαντοοθόνες μέσα στην αρχαία αγορά για την (επεισοδιακή) επίσκεψη της Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν η οποία περιόδευσε

σε χώρες του ευρωπαϊκού νότου διανέμοντας (ως ντίλερ) τα λεφτά του ταμείου ανάκαμψης (με συγκεκριμένες στοχεύσεις).

Δυστυχώς στο επικοινωνιακό, οικονομικό και «στενό» επιτελείο του πρωθυπουργού θεωρούν ότι οι ψηφοφόροι τρώνε τηλε-σανό και δεν καταγράφουν αυτές τις αστοχίες

Άφησαν να «περάσει» ο πρωθυπουργικός χαρακτηρισμός «τζαμπατζήδες» για τους ανεμβολίαστους ενώ ο ίδιος ταξίδευε «τζάμπα» με πλωτό του Λιμενικού για το Δεσποτικό.

Τον έστειλαν να εγκαινιάσει κέντρο υγείας στο Κερατσίνι που προηγουμένως είχαν επισκεφθεί η Δούρου και ο Πατούλης και το οποίο θα λειτουργήσει τον… Σεπτέμβριο.

Με όρους Euro έχουν χάσει τη μπάλα.

Με όρους πολιτικούς έχουν χάσει την επαφή με την κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα