Πολλά ερωτηματικά άφησε πίσω του ο Σάντος

Η εθνική ομάδα επιστρέφει στη βάση της το απόγευμα της Τρίτης (18:30) ωστόσο ένα θέμα παραμένει ανεξήγητο στη Βραζιλία. Η στάση του Φερνάντο Σάντος από την στιγμή του τέλους της παράτασης κόντρα στην Κόστα Ρίκα μέχρι τη στιγμή που ολοκληρώνεται η συνέντευξη Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που αποβλήθηκε από τον Αυστραλό διαιτητή μόλις ολοκληρώθηκε η παράταση αντί να συγκεντρώσει τους παίκτες του και να τους δώσει τις τελευταίες οδηγίες για την διαδικασία των πέναλτι προτίμησε να διαπληκτιστεί με τους διαιτητές και τελικά να αποβληθεί στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα. Όσο

εκνευρισμό δεν είχε δείξει στα τέσσερα χρόνια της θητείας του στον πάγκο της Εθνικής φρόντισε να τον βγάλει στην χειρότερη χρονικά στιγμή απρόσμενα κι ενώ όλα κρέμονταν κυριολεκτικά σε μια κλωστή.

Ο πρώην,πλέον , ομοσπονδιακός τεχνικός φρόντισε να διοχετεύσει όλο τον εκνευρισμό του στους παίκτες που ήταν έτοιμοι να στηθούν απέναντι στον καλύτερο τερματοφύλακα της διοργάνωσης και να τον νικήσουν. Ανεξήγητη όμως δεν είναι μόνο αυτή η κίνηση του Σάντος αλλά και το ότι επέλεξε να φύγει μόνος του από την Βραζιλία αμέσως μετά τον αγώνα για την Πορτογαλία.

Οι πληροφορίες που φτάνουν από το Ρεσίφε και τους Έλληνες δημοσιογράφους αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος σχεδόν εξαφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα και την συνέντευξη Τύπου και δεν εμφανίστηκε ούτε στο ξενοδοχείο ούτε στο δείπνο όπου έγινε ο επίσημος αποχαιρετισμός στον Γιώργο Καραγκούνη ο οποίος αποχωρεί από την Εθνική.

Μια στάση που σχολιάστηκε και συζητήθηκε έντονα για τον προπονητή που είχε δεθεί πολύ παραπάνω από όλους τους τελευταίους προκατόχους του με την Ελλάδα και τους Έλληνες. Όπως είναι κατανοητό ο Σάντος δεν θα είναι το απόγευμα της Τρίτης στο αεροπλάνο που θα προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος από τη Φρανκφούρτη και ουδείς γνωρίζει αν θα θελήσει να αποχαιρετήσει και πιο επίσημα την ‘Εθνική για την συνεργασία τους που μόνο ως άκρως επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα