Πολιτικές ερωτοτροπίες θερινής νυκτός

21:19 8/8/2019 - Πηγή: Antinews

- Έλα Κυριάκο, σήκωσε το, το ...


- Έλα ρε Φώφη, τι θες νυχτιάτικα, θα με σουβλίσει η Μαρέβα, μετά το πάρτυ στο Προεδρικό δεν μ' αφήνει ούτε για το ψιλό να πάω μόνος μου.

- Και τώρα πώς μιλάμε;

- Μούφα, της είπα ότι είσαι η Γκεοργκίεβα, που δήθεν με κυνηγάει μέρες για να μ' ευχαριστήσει που την επέβαλα για Πρόεδρο στο ΔΝΤ, ναι, ναι, εγώ ήμουν αλλά μην το κάνουμε θέμα, και πρέπει επιτέλους ν' απαντήσω. Και μην τη ζαλίζω τάχα, βγήκα στο μπαλκόνι.

-

Μαθαίνεις γρήγορα πουλάκι μου... Λοιπόν, ήθελα...

- ...να διώκεται αυτεπαγγέλτως ο κομμωτής αν δεν σου πετύχει την ανταύγεια; Έλεος ρε Φώφη, έχω ένα κύρος, είμαι πρωθυπουργός, πλέον ασχολούμαι με σοβαρές τρίχες, περνάω επιτελικά νομοσχέδια, κα-ταρ-γώ το άσυλο, οεο.

- Μμμμ, καλή σκέψη η αυτεπάγγελτη κομμωτική δίωξη, αλλά όχι, τον έχω χρόνια, άλλο μου' ρχεται στο νου με την ευκαιρία, θα σου πω στο τέλος... Όμως γι' άλλο σε πήρα... Μ' αποπροσανατόλισες με το μαλλί, βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου.. Τι ήθελα η γυναίκα... Α, ναι! Το οεο, κόψε κάτι!

- Δηλαδή;

- Το άσυλο ρε παιδί μου. Πολύ μπρούτο το κάνεις, ζορίζομαι, τι θα πω στους δικούς μου, είμαι και αριστερή αν θυμάσαι, έδιωξα το Βενιζέλο μη μου λακίσουν οι πολλοί προς Τσίπρα.
Κατάλαβέ με, αν σε ψηφίσω ακόμα ένα μόριο, είμαι και τέρμα, θα πεθάνω... Όχι με το παραμικρό, μια νόμιμη κατάληψη, ένα πάρτυ με 7-8 κιλά φούντα, ένα χτίσιμο πρυτάνεως, βουρ η Αστυνομία μεσ' στο Πανεπιστήμιο. Να συστήνεται πρώτα μια τριμελής επιτροπή από πέντε-έξι άτομα, να εξετάζει ένα μήνα την κατάσταση και στο τέλος, αφού συντάξει ένα σύντομο πόρισμα 100 σελίδων, να τηλεφωνεί στον αρχηγό της ΕΥΠ ο οποίος θα στέλνει 2-3 σεκιουριτάδες να ελέγξουν αν τα ντελίβερυ παραδίδουν ομαλά τα σουβλάκια στην κατάληψη.

- Φώφη με τρελλαίνεις, από Καφάση σε Βαμβακούλα. Ούτε ο Αντρέας δεν τα 'κανε αυτά, από Τρότσκι σε Κουτσόγιωργα κι από ΠΑΚ σε 17Ν. Εξάλλου δεν μπορώ. Σώγαμπρος είμαι στη Δεξιά. Τους δουλεύω και μασουλάω σιγά-σιγά την προίκα, που θα πάει, θα το πάρω τελικά το μαγαζί κι αμέσως θα διώξω τη γκιόσα για τον έρωτα της ζωής μου, την Αριστερά, τότε μπορεί να παρθούμε κι οι δυο μας, πολιτικά εννοώ, παρακαλώ μη με παρεξηγείς. Αλλά τώρα με κάτι τέτοια χάδια εκτελώ τα συζυγικά μου καθήκοντα με τη δεξιά στρίγγλα, με Νόμο και Τάξη. Για σεξ, για τις Πρέσπες, για την ΑΟΖ, ούτε κουβέντα, χαζούλα είναι, σε δέκα χρόνια θα το 'χει ξεχάσει, που 'λεγε κι ο αείμνηστος... Συγκινήθηκα...
Λοιπόν Φώφη, ό,τι άλλο θες, αλλά μαλακό άσυλο δεν γίνεται. Αντίκειται στην βαρβατίλα της Δεξιάς. Και τώρα είμαι δεξιός, το έγραψαν και οι New York Times.

- Εσύ δεξιός; Καλό ανέκδοτο. Αυτός που το 'γραψε ήτανε σύμβουλος του Τσίπρα.

- Ναι, και στο παρελθόν, λένε κάτι κακές γλώσσες, έχει κάνει μελέτες για μια μπροστινή οργάνωση του Σόρος. Λες έτσι ένας τυπάκος να φιλοξενείται στα πρωτοσέλιδα των NY Times;... Γιατί εγώ, δε πα να ήσουν ο Καργάκος, προτελευταία σελίδα θα σε έβαζα στον "Κήρυκα Χανίων", είμεθα σοβαρή εφημερίς, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

- Κυριάκο με απογοητεύεις. Κι εγώ που είχα κάνει τα καλύτερα όνειρα για μας τους δυο. Να, δεν πρέπει να το λέω, αλλά τι να κάνει μια γυναίκα μόνη, που' λεγαν παλιά στα χωριά. Πόσο θα βαστήξω; Με κολώνα έναν Κεγκέρογλου... Έλεγα, όταν διαλύσει το μαγαζί, το πιο πολύ εμπόρευμα να το δώσω σε σένα. Αλλά εσύ, με περιφρονείς... Και ξέρεις πόσο δροσερή είναι η Κόλαση σε σύγκριση με την ψυχή μιας περιφρονημένης γυναίκας.

- Φώφη, Φώφη, γιατί μου το κάνεις αυτό; Όπως έλεγε ο Κάρολος στην Καμίλλα, ήθελα να είμαι το ταμπονάκι σου, όπως έλεγε ο Τόλης στην Άντζελα, ήθελα να 'μαι το αυτοκολλητάκι σου. Αλλά κατάλαβε εσύ τη θέση μου. Ας είναι καλά ο Μιχαλολιάκος με τη Ζαρούλια, εκεί πήρα το μαγαζί χωρίς αέρα. Αλλά μόλις ανέβηκα, πρέπει να δώσω προκαταβολή για να καπαρώσω όλη την πελατεία της γειτονιάς. Και με τη δεξιά τεστοστερόνη, είμαι πλέον ασυγκράτητος. Παρακαλώ και πάλι, μη το θεωρήσεις σεξουαλική παρενόχληση, στους πουρκουάδες πλέον αυτή πληρώνεται 1500 ευρώ, εδώ με τη θέση που κατέχω θα μου πάρεις την Αραβαντινού μαζί με το εξοχικό στην Τήνο. Σου το λέω απλά για να είσαι προετοιμασμένη : θα γίνω ο Γκουσγκούνης της πολιτικής σκηνής, μέχρι την Αριστερά θα νοιώσουν το παλαμάρι του βαρκάρη, θα πάρω παραμάζωμα και το Φιλελεύθερο Κέντρο όπου πατάς όσο η γάτα. Πιάσε τοίχο, θα σμπρώξω!

- Κυριάκο μ' αναστατώνεις, πρώτη φορά σ' ακούω έτσι, παραλύω.

- Κι εγώ εκπλήσσομαι μ' αυτά που λέω, λες οι δεξιοί να με μετάλλαξαν; Αλλά μπααα... Λοιπόν, εκτός απ' το άσυλο, τι ήταν αυτό που θα μου ζητούσες στο τέλος;

- Να, στη Συνταγματική Αναθεώρηση να προβλέψεις ότι αν εκλεγεί βουλευτής κάποια πιο ξανθιά από μένα, η εκλογή της ακυρώνεται αυτοδικαίως.

- Φώφη, μ' αυτά που μου ζητάς απόψε, θα με στείλεις στο Ρυθμιστικό. Αδύνατον αυτό, καλύτερα να μαλακώσω το άσυλο. Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να πάρω τη Ραχήλ για παρέα του, χάνω από μαρασμό τον Τατσόπουλο, μονάχο ανάμεσα σε τόσους νταβραντισμένους δεξιούς.

- ΟΚ Κυριάκο, το ήξερα ότι κατά βάθος τα αισθήματά σου δεν έχουν αλλάξει.

- Τί να σου κάνω Φώφη, απέναντί σου είμαι ανυπεράσπιστος. Ξέρεις τι θα γράψει στο antinews ένας κερατάς, ο οποίος υποψιάζομαι ότι με κάποιον τρόπο μας υποκλέπτει; Ότι αν το εξυπνότερο παιδί του Αντρέα ήταν ο Καραμανλής, το καλύτερο παιδί του Σημίτη είμαι εγώ. Και ξέρεις κάτι ακόμα; Έχει δίκιο.

- Καληνύχτα βαρκάρη μου, φιλάκια,

- Φιλά...εεεε Leka nosht Ms Georgieva. Προσεχώς, Βουλγάρες.

...........................................................

- Κυριάκοοοο, από πού έμαθες Βουλγαρικά;

- Από σένα αγάπη μου, από τον Προμαχώνα μέχρι τη Βαλτική την ίδια γλώσσα μιλάνε.
Ουυυφφ...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολιτικές,politikes