«Πόλεμος» Πανούση - Βαλαβάνη για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων

«Πόλεμο» με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και με τον αναπληρωτή υπουργό Γ. Πανούση άνοιξε η Νάντια Βαλαβάνη η οποία μιλώντας στο Mega για τη γνωστή υπόθεση των 200.000 ευρώ της μητέρας της είπε, μεταξύ άλλων, ότι μιλώντας στο τηλέφωνο με τη μητέρα της και ρωτώντας την γιατί σήκωσε τα χρήματα, της είπε ότι αυτό το έκανε γιατί άκουγε στην τηλεόραση από πολιτικούς ότι κινδυνεύουν οι καταθέσεις.

Μάλιστα η κ. Βαλαβάνη ζήτησε να αρθεί το τηλεφωνικό της απόρρητο για το πότε μιλούσε με τη μητέρα της αν και, όπως είπε, είναι περιττό, εκφράζοντας

τη σιγουριά ότι «με ακούνε βαλιτσάκια από τότε που έγινα υπουργός».

Αμεση ήταν η απάντηση του υπ. Προστασίας του Πολίτη που με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η κυρία Βαλαβάνη, ως Υπουργός, όφειλε να γνωρίζει ότι κανείς από το επίσημο Κράτος δεν παρακολουθεί Έλληνες πολιτικούς ή πολίτες για μη-τρομοκρατικές ή εγκληματικές δραστηριότητες. Όφειλε επίσης να γνωρίζει ότι τόσο ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όσο και ο Διοικητής της Ε.Υ.Π. ενεργούν με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους και δεν αναμιγνύονται σε πολιτικά παιχνίδια εντυπώσεων.

Εάν παρά ταύτα και στο πλαίσιο οποιασδήποτε υπερασπιστικής γραμμής η κυρία Βαλαβάνη έχει στοιχεία υποκλοπής τηλεφωνικών της συνομιλιών ως Υπουργού συνιστάται να απευθυνθεί στις αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές (Ε.Ε.Τ.Τ., Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών κλπ.) προκειμένου να εξετασθούν οι καταγγελίες της».

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα