Πετροδόλαρα και πρίγκιπες για τον ΟΦΗ

18:27 5/1/2015 - Πηγή: Antinews

Πετροδόλαρα χτυπούν την πόρτα του ΟΦΗ αλλά ουδείς γνωρίζει αν υπάρχουν ή αν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις σε ανάλογες περιπτώσεις .

Τον «θησαυρό» που μπορεί (;) να σώσει την κρητική ομάδα από τον γκρεμό φέρνει κατασκευαστική εταιρία με έδρα το Ντουμπάι, με την ονομασία Royal Group Holdings η οποία επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον ΟΦΗ

με πρόταση που απέστειλε το πρωί της Δευτέρας έχοντας ως αποδέκτες την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Στο έγγραφο που φέρει την υπογραφή του Πρίγκιπα Καλίντ Μπιν Σαούντ Αλ-Σαμπάχ τονίζεται πως η συγκεκριμένη εταιρία προσφέρει 2,5 εκ. ευρώ για την αγορά του 68% των μετοχών του συλλόγου.

Στην συγκεκριμένη πρόταση προβλέπεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 2,5 εκ. ευρώ με την προϋπόθεση να κοστίσει η κάθε μετοχή 0,30 λεπτά.

Ο νομικός Αλέξανδρος Φουκαράκης, ο οποίος έχει συνεργαστεί επαγγελματικά με την συγκεκριμένη εταιρία αναμενόταν να δώσει το παρών στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας

Αξίζει να σημειωθεί πως η Royal Group Holdings ζήτησε να υπάρχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα προκειμένου ο ΟΦΗ να μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Μανουσάκης αλλά και ο Ερασιτέχνης.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα