Περίγελος ο Γιουνκέρ στο ΝΑΤΟ: Τα είχε πιει ή είχε… ισχυαλγία; [βίντεο]

Αφορμή για περιπαικτικά σχόλια έγινε για άλλη μία φορά ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ ο οποίος υποβασταζόμενος έβγαλε την οικογενειακή φωτογραφία του ΝΑΤΟ…

Ο πρόεδρος της Κομισιόν είτε είχε κάποια ζαλάδα και δεν μπορούσε να σταθεί, είτε απλά είχε πιει περισσότερο από όσο άντεχε με αποτέλεσμα και ο ίδιος να μην μπορεί να ελέγξει το κορμί του.

Αυτή τη φορά, οι εικόνες ήταν πιο σοκαριστικές από τις προηγούμενες. Ένας άνθρωπος ανήμπορος να σταθεί, ούτε καν να περπατήσει χωρίς να τον υποβαστάζουν. Αν δεν ήταν ο Ζόραν Ζάεφ δίπλα του είναι σίγουρο ότι θα έπεφτε.

Η επίσημη θέση

της Κομισιόν ήταν ότι ο Γιούνκερ είχε… ισχυαλγία. Δεν ήταν φυσικά μόνο οι Έλληνες χρήστες του twitter που «γλέντησαν» τον πρόεδρο της Κομισιόν. Χαρακτηριστικό ένα tweet για τη λίμνη από… κρασί που ξεράθηκε όχι εξαιτίας της ζέστης αλλά του Γιούνκερ…

Εκτός από τα tweets που θέλησαν να διακωμωδήσουν την ντροπιαστική εικόνα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπήρξαν και κάποια πιο… οργισμένα. Όπως αυτό: «Ο Γιούνκερ είναι ντροπή! Ασεβής προς τους Ευρωπαίους, αυτός ο κλόουν είναι ο πιο ισχυρός πολιτικός της ηπείρου μας!»

Πηγή:eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περίγελος, Γιουνκέρ, ΝΑΤΟ, [βίντεο],perigelos, giounker, nato, [vinteo]