Περί... ιερών τοτέμ

Δεν θα ξανα-ασχοληθούμε με την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κ. Καραμανλή. Δεν έχει κανένα νόημα γιατί αφενός συμβάλλουμε κι εμείς στο να δημιουργείται σκηνικό εμφυλίου στη ΝΔ και δεν το θέλουμε. Κι αφετέρου γιατί όσα γράφουμε με νούμερα, με στοιχεία, με την πραγματικότητα, γίνονται αντικείμενο σχολιασμού από διάφορους ανόητους τους οποίους δεν τους ξέρει ούτε και η μάνα τους και τους δίνουμε μεγάλη αξία.

Σιγά μην δώσουμε άλλη τροφή στα… καραμανλόσκυλα που ξαφνικά βγήκαν από την αφάνεια και γαβγίζουν για να φοβηθούν οι νοικοκυραίοι. Όπως δεν θα δώσουμε το δικαίωμα για νέες

επιθέσεις και υπονοούμενα και σε όσους έγιναν αίφνης καραμανλικοί ενώ δεν έχουν καμιά σχέση με τον υποτίθεται κεντροδεξιό χώρο που υπηρέτησε ο πρώην πρωθυπουργός.

Αυτές οι ευκαιριακές παντιέρες που σηκώνονται ξαφνικά μας γεννούν πολλές αμφιβολίες για τη σκοπιμότητά τους. Μπορεί απλά να είναι σημαίες επιβίωσης. Μπορεί και να είναι πληρωμένα λάβαρα για την περίσταση. Μπορεί να έχουν σκοπό να διχάσουν τη ΝΔ και να μην τη δουν να ξαναγίνεται κυβέρνηση.

Ας αφήσουμε τους πικρόχολους να βγάζουν τη χολή τους και κατά του Antinews και κατά όσων έχουν ακόμη το δικαίωμα να ασκούν κριτική στα κακώς κείμενα της διακυβέρνησης Καραμανλή. Όπως δεν έχουμε πρόβλημα να πούμε μπράβο στον Καραμανλή γιατί έβαλε βέτο στο Βουκουρέστι ή ότι δεν αμφισβητούμε τον πατριωτισμό του, άλλο τόσο πρόβλημα δεν έχουμε να τον κρίνουμε για την οικονομική καταστροφή που επέφερε, γιατί ξανάκανε μάγκες τους Πασόκους και το κυριότερο: Γιατί εδώ και 8 χρόνια αποφάσισε να το παίξει… η Μαρία της σιωπής. Και θα του ασκούμε κριτική και του ίδιου αλλά και κάτι μπουρτζόβλαχων που ανακάλυψαν τα social media στη στάνη τους, γιατί συμπλέουν με το χείριστο είδος του Έλληνα… τον Συριζανέλ που διαλύει τη χώρα μέρα με τη μέρα.

Δεν θα συγχωρήσουμε σε κανένα Καραμανλικό ή Σαμαρικό ή Μητσοτακικό ή οποιονδήποτε άλλον όπως κι αν αυτοπροσδιορίζεται, αν δίνει φιλί ζωής στην κυβέρνηση Τσίπρα. Αν με τις πράξεις του, τις παραλείψεις του, την άδικη κριτική του ή την σκόπιμη στήριξή του, επιτρέπει σε ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει να κυβερνά.

Έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό ότι ο μοναδικός εχθρός είναι ο Τσίπρας. Αυτός πρέπει να φύγει με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος. Ακόμη κι αν πρέπει να ειπωθούν αλήθειες για το ποιοι φταίνε για την κατάντια της χώρας. Ακόμη κι αν πρέπει να τα βάλουμε με τα ιερά τοτέμ της Μεταπολίτευσης. Άλλωστε κάτι τέτοια τοτέμ, κάτι οικογένειες και κάτι μεγαλοστελέχη της πολιτικής έβαλαν το λιθαράκι τους για την κατάρρευση της χώρας.

Αφήνουμε λοιπόν την διακυβέρνηση Καραμανλή και το τι έκανε για τους λιμοκοντόρους της τζάμπα μαγκιάς που ψάχνουν εναγωνίως να …. ξανατρουπώσουν στο πολιτικό σύστημα παρ΄ότι ο λαός τους απέβαλε. Αφήνουμε κάποιους να φαντασιώνονται διάφορα για την προσφορά τους στην πατρίδα, παρ΄ότι γελάει ο κόσμος μαζί τους. Αφήνουμε όσους Νεοδημοκράτες δεν σέβονται ούτε τον εαυτό τους ούτε την παράταξη και στηρίζουν τον Τσίπρα, τον Παυλόπουλο, τον Παπαγγελλόπουλο και όλους τους καραμανλικούς που πήραν θέσεις εξουσίας στο σύστημα ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε, όμως, ποτέ όλους εκείνους που γλείφουν, ακόμη κι αν κάνουν ζημιά στη ΝΔ. Έχουμε ξαναγράψει ότι καμιά ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη στις επόμενες εκλογές. Κάθε Νεοδημοκράτης που δεν ψηφίζει για να φύγει αυτός ο πολιτικός εσμός είναι υπόλογος για τα δεινά της χώρας.

Κάθε Νεοδημοκράτης ή για να ακριβολογούμε, κάθε δημοκράτης που ανέχεται αυτήν την κυβέρνηση είναι καταδικαστέος. Φτάνει πια ο εμφύλιος που κάποιοι θέλουν να στήσουν εντός της ΝΔ. Είναι τόσο φανερή η προβοκάτσια τους, είναι τόσο ξεκάθαρος ο ρόλος του υπονομευτή και του διασπαστή της παράταξης που δεν χρειάζεται άλλο να μιλάμε. Αρκεί να σιωπήσουν κι αυτοί γιατί όσο μας προκαλούν τόσο θα τους τσακίζουμε. Κι εμείς πάτρονες και χορηγούς δεν έχουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα