Περί Γνησιοδεξιών και Σκάλκου...

Με αφορμή την.... διαμάχη που γίνεται στο Antinews σχετικά με τα πρώτα στραβοπατήματα της νέας κυβέρνησης αναδημοσιεύουμε σχόλιο του Ορεσείβιου, όπου διακρίνει μια υπερβολή στην κριτική που ασκείται.

Διαβάστε και σχολιάστε υπεύθυνα:

Τελικά οι Γνησιοδεξιοί είναι χειρότεροι από τους Συριζαίους. Αυτοί τουλάχιστον αρχίζουν να αντιλαμβάνονται, μερικοί όχι όλοι, ότι δεν είναι στην κυβέρνηση και πρέπει να αλλάξουν τροπάρι, οι Γνησιοδεξιοί δεν έχουν αλλάξει ούτε το ρυθμό...

Με το ίδιο στύλ, τις ίδιες κατηγορίες, τον

ίδιο στόχο, επιμένουν να σερβίρουν ένα προϊόν που μόλις πριν λίγες μέρες ο κόσμος με τις εκλογές, τους έδωσε το σφαλιαριστό μήνυμα ότι δεν το θέλει.

Γεμίσαμε σοσιαλιστές και προδότες... Πόσοι είναι τελικά οι κανονικοί Έλληνες, πέρα από τους 5-6 καβαλαραίους του Antinews;

Συνέλθετε παλληκάρια... Άλλαξαν οι συνθήκες... Αλλάξτε τουλάχιστον στύλ αν δεν μπορείτε μυαλά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα κυβέρνηση θα επιβάλει άλλους ρυθμούς και θα επιφέρει πολλές αλλαγές στην κοινωνία. Και οι Γνησιοδεξιοί το βιολί τους. Δυο μέρες μετά τις εκλογές ιδρύουν Νέα Μεγάλη Πατριωτική Πολιτειακή Παράταξη και ασχολούνται με τα κρίσιμα ζητήματα του έθνους.

Επισημαίνοντας πάντα τα μεγάλα λάθη που θα επιφέρουν την καταστροφή της πατρίδος. Οι πολλοί δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη, αλλά έχουν συναισθανθεί οι Έλληνοι ότι δηλώσεις για τον σεισμό έκανε ο Χρυσοχοΐδης αντί ο Θεοδωρικάκος; Έχουν επίγνωση την τραγικότητα της στιγμής; ΟΧΙ δυστυχώς.

Ευτυχώς για τον Ελληνισμό όμως, τον αθάνατο, διαχρονικό σουρεαλιστικό αυτό τόπο της φαιδράς πορτοκαλέας οι Φύλακες Αγρυπνούν.

Εδώ στο Antinews έχει συγκεντρωθεί σύμπας ο σουρεαλιστικός κόσμος της Παλαβοδεξιάς... Τουλάχιστον δεν θα πλήξουμε, όπως φοβάται ο άλλος αρθρογράφος με την σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα της καινούργιας κυβέρνησης. Ξέρεις τι είναι να ζείς από κοντά, σε πραγματικό χρόνο που λένε, την δημιουργία μιας επανάστασης; Υπό τους ήχους Σκάλκου και Σκαλκώτα;

Μένω με την απορία ακόμη. Αυτός ο Σκάλκος ποιος είναι; Τουλάχιστον να ξέρουμε το λόγο της επανάστασης. Γαμώτο, θα κηρύξουμε πόλεμο στην Τουρκιά και δεν θα ξέρουμε την αιτία; Εδώ ετοιμάζονται τα αλόγατα της Ιστορίας (δεν ακούτε ήδη τα χλιμιντρίσματα;), και δεν θα μάθουμε τι είναι αυτός ο περιβόητος Σκάλκος.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα