Περαστικός... από το Μαξίμου ο Μαρινάκης

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Μαξίμου, διευκρινίζοντας πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού συναντήθηκε με ανθρώπους της κυβέρνησης για θέματα του Πειραιά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για περισσότερο από μια ώρα, ωστόσο όπως διευκρινίζεται από τον Ολυμπιακό, ο λόγος της παρουσίας του οφείλεται σε θέμα του Πειραιά με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου. Μάλιστα δεν πήγε μόνος του αλλά με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Σκοπός της επίσκεψης τους ήταν για να συζητήσουν κάποια ζητήματα που αφορούν το δήμο Πειραιά. Αυτό τονίζουν από το μεγάλο λιμάνι, εννοώντας προφανώς ότι ο ηγέτης του Ολυμπιακού πήγε ως... ακόλουθος του δημάρχου και διακριτικά παρακολουθούσε τη συνάντηση με τον κ. Παππά. Τα προβλήματα του δήμου άλλωστε είναι πολλά και ίσως ο δήμαρχος να πήγε να ζητήσει βοήθεια για να... αγοραστούν μερικά απορριμματοφόρα. Ίσως πάλι να ζήτησε από την κυβέρνηση προσλήψεις στον τομέα καθαριότητας.

Προφανώς και δεν έχουν καμιά βάση τα σενάρια ότι πήγαν οι δύο ισχυροί άνδρες του λιμανιού για άλλους λόγους. Όπως π.χ. για το τι συμβαίνει μετά την πώληση του ΟΛΠ στους Κινέζους. Να θυμίσουμε ότι επί Σαμαρά είχαν σηκώσει μπαϊράκι στο δημαρχείο κατά της ιδιωτικοποίησης, αλλά αυτά είναι προπέρσινα ξινά σταφύλια. Τώρα έχουμε πρώτη φορά αριστερά.

Κακολογίες είναι επίσης ότι πήγαν να δουν τον Παππά για τον εν εξελίξει διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Ίσως δε να θέλουν να φτιάξουν το... πειραϊκό CNN.

Ούτε έχουν βάση τα σενάρια για επιχειρηματικά deal του εφοπλιστή με την κυβέρνηση. Και βεβαίως ανυπόστατα είναι τα σενάρια για βοήθεια που πήγαν να ζητήσουν με αφορμή την κόντρα του Ολυμπιακού με τον Κοντονή, μετά και το στραπάτσο στον τελικό του κυπέλλου.

Εκείνο βεβαίως που δεν στέκει με τίποτε είναι ότι συζήτησαν και τα δικαστικά θέματα που είναι ανοικτά. Και δεν στέκει γιατί όλοι ξέρουμε ότι η κυβέρνηση δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της σε θέματα δικαιοσύνης, αλλά και ο μεγαλομέτοχος είναι «καθαρός» και θέλει να βγαίνουν όλα στο φως.

Πάντως, θα είχε ενδιαφέρον να βγει μια φωτογραφία από τη συνάντηση. Ο... πρωθυπουργεύων αρχιμανδρίτης Παππάς και ο... Πάπας του λιμανιού.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα