«Πελοποννησιακός» πόλεμος ΚΚΕ – Βουδούρη

Σουρεαλιστικές σκηνές εξελίχτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Πελοπόννησο με πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα Βουδούρη. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, ως απάντηση στην κριτική του ΚΚΕ που τον κατηγόρησε ως τον «αριστερό Τατούλη», απηύθυνε ανοιχτή επιστολή προς τα μέλη του ΚΚΕ και καλούσε σε ενότητα και συμπόρευση.

«Μόνο μια ευρεία συμμαχία αριστερών, προοδευτικών, δημοκρατικών, οικολογικών δυνάμεων

μπορεί να ανατρέψει τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που ζούμε σήμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Οδυσσέας Βουδούρης τονίζοντας ότι «στη συμμαχία αυτή πιστεύω ότι έχει θέση το ΚΚΕ, όπως εξάλλου μας διδάσκει και η ιστορία» και προσθέτοντας ότι «σήμερα υπάρχει ένα αριστερό ψηφοδέλτιο το οποίο διεκδικεί, όχι μόνο να μετρήσει τις δυνάμεις του, αλλά να γυρίσει σελίδα στην Πελοπόννησο. Αν αποκλείετε τη συνεργασία, αφήστε τουλάχιστον τις προσπάθειές μας να αθροιστούν εκεί που αντικειμενικά συγκλίνουν».

«Του συνιστούμε, το κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας να το απευθύνει στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, που διαφωνούν με την υποψηφιότητά του, και ας αφήσει τα μέλη του ΚΚΕ» ήταν το δηκτικό σχόλιο του Περισσού.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα