Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τα συνθήματα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου με αφορμή τα δημοσιεύματα για τα συνθήματα που άγνωστοι έγραψαν σε εκλογικό περίπτερο της Ν.Δ στα Ιωάννινα παρενέβη αυτεπαγγέλτως. Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης από εισαγγελέα για τη διακρίβωση τυχόν αξιοποίνων πράξεων.

Παράλληλα στην παραγγελία της αναφέρει ότι πρέπει να αναζητηθεί υλικό από κάμερες που ενδεχομένως υπάρχουν στην περιοχή προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης

ή οι δράστες της αξιόποινης πράξης. Τέλος η κ.Δημητρίου ζητά να ενημερωθεί αρμοδίως για την πορεία των ερευνών.

Με αφορμή την άδεια Κουφοντίνα

Υπενθυμίζεται πως αλγεινή αίσθηση προκάλεσε σύνθημα αγνώστων πάνω στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα στοχοποιώντας τη Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τη μη χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα. Στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα, άγνωστοι έγραψαν το εξής σύνθημα: "Ντόρα το '89 έγινε μισή δουλειά. 17Ν". Με αφορμή τον βανδαλισμό με συνθήματα υπέρ της 17Ν του προεκλογικού περίπτερου της ΝΔ στα Ιωάννινα, το γραφείο Τύπου με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για "θρασύδειλους τραμπούκους που θαυμάζουν τον δολοφόνο Κουφοντίνα και που επιτέθηκαν στη ΝΔ βανδαλίζοντας με χυδαία συνθήματα το προεκλογικό της περίπτερο. Ας το καταλάβουν μια για πάντα. Δεν τους φοβόμαστε. Οι μέρες ανοχής τελειώνουν. Ως εδώ" τονίζεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Πηγή:capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα