«Παράθυρο» στη μάθηση, τις νέες τεχνολογίες και τον αθλητισμό άνοιξε η Alpha Bank

Ένα μεγάλο «παράθυρο» στη μάθηση, τις νέες τεχνολογίες και τον αθλητισμό άνοιξε η Alpha Bank σε 19 δημοτικά σχολεία της χώρας μας, ολοκληρώνοντας για φέτος το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μαζί, με στόχο την παιδεία». Ένα πρόγραμμα, που εξοπλίζει τις σχολικές τάξεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, έναν διαδραστικό πίνακα, ηλεκτρονικό υπολογιστή και μια συσκευή προβολής, διαθέτοντας, παράλληλα, στους μαθητές βιβλία για την ενίσχυση

των σχολικών βιβλιοθηκών και αθλητικό εξοπλισμό. Ένα από τα σχολεία, που εντάχθηκαν σε αυτή την πρωτοβουλία της Τράπεζας, ήταν και το Δημοτικό Σχολείο Σπετσών, το οποίο εκτός από τον νέο εξοπλισμό επεφύλαξε και μία ακόμη έκπληξη για τους μαθητές του.

Τα παιδιά είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά μια μοναδική αθλήτρια, η οποία τιμά τη χώρα μας με την παρουσία της στις μεγάλες διοργανώσεις και με τις επιδόσεις της, την Άννα Κορακάκη. Η χρυσή Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στη σκοποβολή, την οποία υποστηρίζει η Alpha Bank, βρέθηκε στις Σπέτσες και, μαζί με στελέχη της Τράπεζας, παρέδωσαν την υλικοτεχνική υποδομή στο δημοτικό σχολείο. Η κυρία Κορακάκη έγινε αποδέκτης της αγάπης και του θαυμασμού των παιδιών, που είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από την ίδια για τη σημασία του αθλητισμού στη ζωή, αλλά και τις προσπάθειες που απαιτούνται για να επιτύχει κανείς όποιον στόχο βάζει. Η πολυνίκης Πρωταθλήτρια δήλωσε πολύ χαρούμενη που συμβάλλει, από την πλευρά της, στην υλοποίηση του προγράμματος και που βρέθηκε στο δημοτικό σχολείο του νησιού κοντά στα παιδιά, με τα οποία δοκίμασαν μαζί τον καινούριο εξοπλισμό.

Η Τράπεζα, που βρίσκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία και τον πολιτισμό, υποστηρίζει με το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μαζί, με στόχο την παιδεία»την πρόσβαση των παιδιών στη γνώση και τις τεχνολογίες, ξεκινώντας από τα πρώτα «φυτώρια» της εκπαίδευσης, τα δημοτικά σχολεία. Το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την παιδεία», το οποίο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο, κάλυψε μέσα στο 2018 με εξοπλισμό συνολικά 19 σχολεία, ενώ θα συνεχιστεί και την καινούργια χρονιά σε περισσότερα Δημοτικά της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα