Πανελλήνιο σοκ για τις φρικιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας της 4χρονης Αννυ

15:40 5/5/2015 - Πηγή: Antinews

Στις λεπτομέρειες της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ από τη Βουλγαρία αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου η ΕΛ.ΑΣ. Δράστης της δολοφονίας είναι σύμφωνα με την Αστυνομία, ο πατέρας της μικρής, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος της μητέρας της 4χρονης όπως επίσης και ακόμη ενός 70χρονου.

Ως ιδιαίτερα ειδεχθή, τόσο για τα ελληνικά όσο και για τα διεθνή δεδομένα, χαρακτήρισε τον τρόπο δολοφονίας και εξαφάνισης της τετράχρονης ο διοικητής Δ/νσης Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Χρήστος Παπαζαφείρης κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

“Δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ούτε κόκκαλο από το πτώμα

της τετράχρονης” σημείωσε χαρακτηριστικά ο προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Γιώργος Παπαζαφείρης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σχεδόν πολτοποίησε το μικρό κοριτσάκι.

Ο 27χρονος δράστης, βιολογικός πατέρας του κοριτσιού, μετά το ειδεχθές έγκλημα, το οποίο προσδιορίζεται ότι έγινε μεταξύ Μ. Τετάρτης 08/04 και Μ. Παρασκευής 10/04, πούλησε την κούνια, το καρότσι και τα παιχνίδια του σε Ρουμάνο, έναντι 55 ευρώ.

Η καταγγελία της μητέρας έγινε στις 24 Απριλίου, όπως ανέφερε η Αστυνομία. Ωστόσο τις επόμενες ημέρες και οι δύο γονείς έπεσαν σε αρκετές αντιφάσεις.

Όπως αναφέρθηκε, η μητέρα είχε ταξιδέψει στη Γερμανία κατά τις ημέρες του Πάσχα, ενώ το ανήλικο κοριτσάκι διέμενε με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο δολόφονος αρχικά υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ήταν στην Βουλγαρία μαζί με την 25χρονη μητέρα και γύρισαν μαζί, ενώ επανέλαβε το σενάριο με την υποτίθεμενη Σύλβια.

Σε δεύτερη κατάθεση ο 27χρονος άλλαξε την κατάθεσή του και είπε ότι η μητέρα του πριν το Πάσχα είχε ταξιδέψει στην Γερμανία και τελικά σε τρίτη κατάθεσή του είπε ότι του είχε αφήσει η μητέρα την Άννυ για να την προσέχει.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι ο πατέρας δολοφόνησε τη μικρή Άννυ με ειδεχθή τρόπο. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, διαπιστώθηκε η ύπαρξη αίματος σε διάφορα αντικείμενα στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα καθώς και σε κατασχεμένο μαχαίρι του δράστη.

Από το χρόνο που διαπράχθηκε το έγκλημα αλλά και από τον τρόπο που διαπράχθηκε είναι αδύνατη η εύρεση μελών του σώματός της.

Το έγκλημα εκτιμάται ότι έγινε κάπου ανάμεσα στις 8 και 9 Απριλίου, ενώ όπως έγινε γνωστό από την ενημέρωση της αστυνομίας ο δράστης αφού εξαφάνισε τη σορό της μικρής με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε επιχείρησε να καθαρίσει το σπίτι του από τα αίματα με ειδικά καθαριστικά. Από την εξέταση διαπιστώθηκε η παρουσία αίματος του παιδιού σε κατασχεμένα αντικειμένα και χώρους του διαμερίσματος επί της οδού Μιχαήλ Βόδα. Μετά τη δολοφονία της 4χρονης κόρης του ο δολοφόνος πατέρας πούλησε και το καροτσάκι.

Επίσης, ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το παιδί ήταν άρρωστο ή ότι έπασχε από κάτι.

Επίσης κατά την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει ανάμιξη της μητέρα της μικρής.

«Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η μητέρα γνώριζε τι είχε συμβεί», ελέχθη χαρακτηριστικά.

από την ώρα της δολοφονίας και τον τρόπο εξαφάνισης το πτώμα της μικρής Άννυ είναι αδύνατον πλέον να βρεθεί, καθώς ο πατέρας το εξαφάνισε ήρεμος και με ειδεχθή τρόπο.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον τεμαχισμό του πτώματος και την εξαφάνισή του στη λεκάνη της τουαλέτας, ο κ. Παπαζαφείρης δήλωσε ότι φρόντισε να καθαρίσει τα πάντα από σωληνώσεις, ώστε να εξαφανιστεί κάθε ίχνος, ενώ ο τρόπος που μετέφερε το πτώμα ήταν τόσο συγκεκριμένος και ιδιαίτερος που δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αντιληπτό ότι πρόκειται για ανθρώπινα μέλη (τα πετούσε σε κάδους απορριμμάτων της περιοχής).

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης φέρεται να πούλησε την κούνια, το καρότσι και τα παιχνίδια του σε Ρουμάνο, έναντι 55 ευρώ.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα