Παιδική Χαρά: Η Νέα Δημοκρατία

Αν ρωτήσει κανείς τους περισσότερους Νεοδημοκράτες πώς αισθάνεται με τη διαγραφή του Αντώναρου θα σου πουν αυθόρμητα «ε, και τι έγινε;» Από καιρό ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και αυτοπροσδιοριζόμενος ως η «φωνή» του αμίλητου Καραμανλή, είχε εμφανίσει τις προθέσεις του.

Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του που λέει κι ο λαός, όχι βεβαίως ότι έγινε και κανένα κακό στην κεφαλή του Αντώναρου. Θα συνεχίσει να τουιτάρει τις σοφιστείες του κι εμείς να αναρωτιόμαστε αν τα λέει ο ίδιος ή τον βάζει ο Ραφηνάτος.

Μεγαλύτερη ίσως σημασία να έχει το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία

εμφανίζεται διαλυμένη, συγχυσμένη και τελικά εξαντλημένη προτού καν ξεκινήσει ο προεκλογικός μαραθώνιος.

Πότε με το «Μακεδονικό», πότε με τη Novartis, η παράταξη δείχνει να στριμώχνεται από τα πολιτικά παιχνίδια και τους ύπουλους σχεδιασμούς του Τσίπρα. Και να βγάζει όλες τις παθογένειές της, αυτές που την έριχναν στα Τάρταρα όταν ήταν αντιπολίτευση και την βούλιαζαν όταν ήταν στην κυβέρνηση.

Ο μέσος, δεξιός, νοικοκύρης, αστός ή ό,τι άλλο Έλληνας που σιχάθηκε τον ΣΥΡΙΖΑ και ψάχνει για εναλλακτική πρόταση εξουσίας, για ένα νέο όραμα, αδιαφορεί για τα παιχνίδια που γίνονται μέσα στη ΝΔ. Λύσεις θέλει κι όχι πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ των φατριών.

Μια Βαβέλ βλέπει όπου ο καθένας λέει και κάνει ό,τι του καπνίσει, είτε γιατί ο ίδιος είναι ανόητος, είτε γιατί είναι πανέξυπνος και παίζει παιχνίδια είτε γιατί θεωρεί αδύναμη την ηγεσία και μπορεί να την κάνει ό,τι γουστάρει.

Διέγραψε ο Κυριάκος την Παπακώστα και τώρα τον Αντώναρο που αγνοούσαμε κι αν είναι μέλος της ΝΔ. Ε, και τι έγινε, θα αναρωτηθεί κάποιος. Πήραν το μήνυμα οι Καραμανλικοί; Είναι νικητές οι… Αδωνικοί; Είναι ισχυροί οι Σαμαρικοί; Έχουν κατακτήσει το κόμμα οι Μητσοτακικοί; Έχει η Ντόρα ισχυρό λόγο στη ΝΔ;

Ποιος νοιάζεται για όλα αυτά κύριοι και κυρίες της Πειραιώς; Τον ρωτήσατε τον κόσμο ποια είναι τα πραγματικά του προβλήματα; Τον ρωτήσατε αν θέλει να βλέπει παλινωδίες και ήξεις αφήξεις για το «Μακεδονικό»; Του είπατε αν γουστάρει να βλέπει «σύγκρουση» Μητσοτακικών και Καραμανλικών; Θεωρείτε ότι υπάρχει σοβαρότητα όταν τρία χρόνια μετά τις εκλογές ο Τσίπρας εμφανίζεται ηγέτης και πρώτος μάγκας στα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται για την εξουσία; Είναι εικόνα ενός σύγχρονου, δημοκρατικού κόμματος όλο αυτό που βλέπουμε;

Τι άλλο μένει; Να αμπαλάρετε τη Νέα Δημοκρατία σε συσκευασία δώρου και να την δώσετε στον Αλέξη; Φτάνει πια η αυτοϋπονόμευση και η μιζέρια που βγάζει η ΝΔ. Ας ξεκαθαρίσει τις θέσεις της, ας ξεκαθαρίσει την αυλή της και ας κοιτάξει τα πραγματικά προβλήματα της χώρας; Έλεος. Δεν καταλαβαίνετε ότι ο Τσίπρας θα σας πάρει αμπάριζα κι εσείς θα ασχολείστε με τα twits ενός ανύπαρκτου και με τις μηχανορραφίες ενός εξαφανισμένου;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα