Ούτε τα «πληρωμένα πιστόλια» του Μαξίμου κατάφεραν να πλήξουν τον Σαμαρά

Έχουν αρχίσει να μας κουράζουν ο Τσίπρας και η παρέα του με την εμμονή και το μένος κατά του Αντώνη Σαμαρά.

Προφανώς ο Ν. Παππάς επειδή ζαλίστηκε από το ράπισμα Σαμαρά δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, καθώς ούτε καν τόλμησε να εκδώσει νέα

ανακοίνωση στην ανταπάντηση των συνεργατών του, έσπευσε στα «πληρωμένα πιστόλια» του Μαξίμου για βοήθεια.

Ανήμπορα κι αυτά να απαντήσουν επί της ουσίας στον Σαμαρά, ανέβασαν στα κοινωνικά δίκτυα αποσπασματικά έγγραφα εμπορικών συμφωνιών μεταξύ Ελλάδας και Γιουγκοσλαβίας, με στόχο να παραπληροφορήσουν εκ νέου τον κόσμο μπας και καταφέρουν να πετύχουν την «δολοφονία χαρακτήρα» του πρώην πρωθυπουργού.

Φυσικά η προπαγάνδα τους απέτυχε για μία ακόμη φορά.

Για να τους γλιτώσουμε από μελλοντικές αποτυχίες, επαναλαμβάνουμε και πάλι τα πραγματικά γεγονότα.

Είτε το θέλουν, είτε όχι οι κινήσεις Σαμαρά ως υπουργού Εξωτερικών κράτησαν και κρατούν όρθια και Ελληνική την Μακεδονία μας.

Ήταν η στάση Σαμαρά που πέτυχε απόφαση όλων των ΥΠΕΞ της ΕΟΚ να μην αναγνωρισθούν τα Σκόπια με το όνομα της Μακεδονίας!

Ήταν η στάση Σαμαρά, όπου παρά την αποπομπή του οι τότε πολιτικοί αρχηγοί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναγκάστηκαν να συρθούν στην «γραμμή Σαμαρά» απορρίπτοντας να περιλαμβάνεται ο όρος «Μακεδονία» στην όποια λύση του ονοματολογικού.

Ήταν η στάση Σαμαρά, που άνοιξε νέους δρόμους στην πολιτική ηθική, καθώς μόνον αυτός είχε το θάρρος να θυσιάσει την πολιτική του καριέρα για τα εθνικά συμφέροντα.

Στην αρχή προσπάθησαν να τον εμφανίσουν ότι ήταν αυτός που υπέγραψε την συμφωνία για την αναγνώριση των Σκοπίων ως ΠΓΔΜ. Η λάσπη κατέρρευσε καθώς την υπογραφή την έβαλε ο Παπακωνσταντίνου το 93’ όπως αποδείχτηκε. Μετά άρχισαν να τον λιθοβολούν για την πατριωτική του στάση το 92’ λέγοντας ότι αν είχε επιδείξει διαλλακτικότητα το θέμα θα είχε λυθεί από τότε. Κι αφού είδαν ότι δεν μπορούν να εγκαλούν έναν πολιτικό για τον πατριωτισμό του γιατί τον δικαιώνουν, επέστρεψαν στην μαύρη προπαγάνδα περί δήθεν ξεπουλήματος της «Μακεδονίας» από τον ίδιο.

Κοινώς... τρικυμία εν κρανίω.

Κουράσατε σύντροφοι, εκτίθεστε συνεχώς, καλύτερα να σταματήσετε.

Πλέον κι ο πιο κουτός καταλαβαίνει ότι χτυπάτε τον Σαμαρά επειδή μπαίνει εμπόδιο στη συμφωνία σας με Ευρωπαίους και Αμερικανούς για ξεπούλημα της Μακεδονίας... με αντάλλαγμα λίγα αργύρια για το χρέος.

Εσείς το έχετε το πρόβλημα, όχι ο Σαμαράς. Όσο νωρίτερα το καταλάβετε τόσο το καλύτερο.

Στο μεταξύ κοιτάξτε να δείτε πως θα διαχειριστείτε την οργή του κόσμου την Κυριακή και αφήστε τον Σαμαρά.

Αυτός δικαιώθηκε και είναι η πατριωτική του συνείδηση που κάνει τους Έλληνες να κατακλύσουν τους δρόμους για δεύτερη φορά υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους.

Εσείς να δούμε τι θα κάνετε...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα