Ούτε ιερό ούτε όσιο...

Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Ασελγούν πάνω σε 83 και πλέον πτώματα. Υβριστές νεκρών, κάτι που θα έπρεπε να κινητοποιήσει τη Δικαιοσύνη. Πρόκειται για «δολοφόνους» συνειδήσεων που προκαλούν το περί δικαίου αίσθημα.

Μετά τη θλιβερή παράσταση που στήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο κέντρο επιχειρήσεων όταν ο βραβευμένος Αλέξης Τσίπρας ρωτούσε πόσα αεροπλάνα πετάνε μέσα στη νύχτα ή όταν οι υπουργοί

δεν τον ενημέρωναν ότι είχε συντελεστεί μια τραγωδία αλλά ότι η φωτιά είναι σε ύφεση, ήρθε και το βραδινό της Πέμπτης.

Δύο άθλιοι υπουργοί που σε μια σοβαρή χώρα δεν θα ήταν ούτε λούστροι (και να μας συγχωρήσουν όσοι έχουν απομείνει και κάνουν αυτό το επάγγελμα). Δύο ανθρωπάκια που καρφώθηκαν στις καρέκλες τους μαζί με δύο άλλα ανθρωπάκια που έγιναν πιόνια στα χέρια των υπουργών. Και λέμε για τους ανώτατους αξιωματικούς, τους αρχηγούς Πυροσβεστικής και Αστυνομίας που δήλωσαν περήφανοι και ικανοποιημένοι κι ότι δεν θα άλλαζαν τίποτε. Αντί και οι τέσσερίς τους να βάλουν τα κλάματα γιατί έλιωσαν 83 άνθρωποι. Γιατί παιδάκια κάηκαν στην αγκαλιά των γονιών τους, γιατί παππούδες απανθρακώθηκαν μαζί με τα εγγόνια τους.

Βρε άθλια υποκείμενα. Έχετε αντιληφθεί τι έγινε στο Μάτι; Πήγατε να δείτε τι ακριβώς υπάρχει σ’ εκείνο το σημείο; Έχετε πάει να μιλήσετε με τους ανθρώπους που κυκλοφορούν σαν φαντάσματα στην περιοχή;

Βρε ξεπουλημένα τομάρια της αριστεράς; Πώς τολμάτε να έχετε ύφος και να κουνάτε το κεφάλι; Πώς τολμάτε βρε κακόμοιροι ανεπάγγελτοι και μικρόψυχοι να είστε ερειστικοί την ώρα της ανείπωτης τραγωδίας; Κύριε Τζανακόπουλε, προκλητικέ πήγαινε να κοιτάξεις κατάματα τη μάνα που έχασε τα δύο της παιδιά και τον σύζυγό της. Πήγαινε να κοιτάξεις τον αδερφό που ψάχνει τον αδερφό του. Πήγαινε βρε άσχετε που το μόνο που ξέρεις να κάνεις στη ζωή σου είναι πορείες και συγκεντρώσεις στις πλατείες. Τζάμπα μάγκες του… κινήματος της φούντας δεν έχετε λίγη τσίπα μέσα σας. Να σκύψετε το κεφάλι και να ζητήσετε ταπεινά συγγνώμη.

Να παραιτηθείτε κανονικά κι όχι γιαλαντζί όπως ο πασόκος Νίκος Τόσκας που παραιτήθηκε αλλά ο Τσίπρας δεν το έκανε δεκτό.

Είμαστε εξοργισμένοι με τη στάση τους, αλλά ταυτόχρονα και χαρούμενοι. Γιατί; Μα γιατί η συνέντευξη που έδωσαν είναι η ταφόπλακά τους. Μοιάζει πολύ με εκείνη τη θλιβερή παρουσία του Κ. Καραμανλή στη ΔΕΘ το 2009 όταν κάλυψε τον Γ. Βουλγαράκη και τα όποια σκάνδαλα είχαν γίνει στο όνομα του τίμιου και ηθικού. Ήταν η συνέντευξη που καθόρισε τις εκλογές και η ΝΔ έχασε με 10 μονάδες διαφορά.

Η παρουσία του Τζανακόπουλου, του προκλητικότατου αυτού… αριστερού τίποτα, μαζί με τον υποτελή Τόσκα (κρίμας τα γαλόνια του στο στρατό) είναι το τέλος τους. Ο κόσμος πλέον τους είδε και κατάλαβε ποιοι είναι και τι εκπροσωπούν.

Αν έχουν τα κότσια ας κατέβουν μια βόλτα στα καμένα για να δουν υποδοχή.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα