Ό,τι πιάνει ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφεται

20:26 4/5/2015 - Πηγή: Antinews

Ό,τι πιάνει ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφεται. Ακόμη και τον ελληνικό αθλητισμό.

Όχι ότι και στο παρελθόν δεν ήταν μπάχαλο, όμως, όταν όλοι αυτοί βγαίνουν και καταγγέλλουν τους προηγούμενους ότι δεν θέλουν να κάνουν κάθαρση κι ότι αυτοί είναι ικανοί να τα βάλουν με τα συμφέροντα, τότε περιμένεις κάτι περισσότερο.

Τα ίδια που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους τομείς της οικονομικής

και κοινωνικής ζωής τα κάνει και στον αθλητισμό. Μπάχαλο, ασάφεια, οπισθοχωρήσεις, δημιουργία κλίματος αβεβαιότητας και τελικά μια τρύπα στο νερό.

Πάρτε για παράδειγμα τον Κοντονή, υφυπουργό Αθλητισμού που θα άλλαζε τα πάντα. Αφού έγινε χαμός με το νομοσχέδιο και την απειλή αποκλεισμού του ελληνικού αθλητισμού, τα πήρε όλα πίσω. Όμως, ακόμη πιο εξώφθαλμη είναι η περίπτωση με τα επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα, ανεξαρτήτως αθλήματος.

Η μόνη φορά που ομάδα τιμωρήθηκε και άσχημα, με βάση τις εξαγγελίες του Κοντονή ήταν η ΑΕΚ στα επεισόδια στο ματς με τον Ολυμπιακό. Θα θυμάστε όλοι τις πομπώδεις εξαγγελίες ότι με το παραμικρό επεισόδιο θα διακόπτεται ο αγώνας και θα τιμωρούνται οι υπαίτιοι. Θα θυμάστε που μιλούσαν για ηλεκτρονικά εισιτήρια, βίντεο και φωτογραφίες οπαδών και άλλα τέτοια; Μάπα το καρπούζι του Κοντονή και αποδείχθηκε και πολύ γρήγορα. Έκτοτε έγιναν αρκετά επεισόδια αλλά όχι μόνο δε διακόπηκε ο αγώνας αλλά συνεχίστηκε κανονικά με κίνδυνο να υπάρξουν θύματα. Τελευταίο παράδειγμα το ματς μπάσκετ ΠαναθηναϊκούΟλυμπιακού. Πάνω από μισή ώρα ήταν στα αποδυτήρια οι ομάδες, οι μπαχαλάκηδες των γηπέδων είχαν μπουκάρει μέσα στο παρκέ αλλά παρ' όλα αυτά οι εντολές Κοντονή γράφτηκαν στα παλαιότερα των υποδημάτων των διαιτητών και των αρμοδίων. Το ματς όχι μόνο ξεκίνησε κανονικά αλλά και χωρίς να δοθεί εντολή εκκένωσης. Γιατί άραγε; Γιατί δεν τόλμησαν να κάνουν όσα έκαναν στην περίπτωση της ΑΕΚ;

Αυτή είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στον αθλητισμό; Τότε σίγουρα θα θρηνήσουμε θύματα. Διότι οι μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων βρίσκονται και στα γήπεδα και ξέρουν ότι έχουν μια κυβέρνηση δειλή, μοιραία κι άβουλη.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα