Οργίασαν Ολλανδία και ...διαιτησία

Όργια η Ολλανδία , όργια και η διαιτησία. Μια Ολλανδία να σκορπάει στους πέντε ανέμους την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία και να την «καταπίνει» με 5-1 στο μεταξύ τους παιχνίδι είδαμε κατά την δεύτερη μέρα του Μουντιάλ αλλά και μια διαιτησία που συνεχίζει τα τεράστια λάθη που ξεκίνησε στην πρεμιέρα σε βάρος της Κροατίας.

Οι Ολλανδοί πήραν την πιο γλυκιά εκδίκηση για τον χαμένο τελικό της Νοτίου Αφρικής πριν τέσσερα χρόνια κάνοντας φύλο και φτερό τους υπερόπτες Ισπανούς οι οποίοι μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ με πέναλτι του Αλόνσο στο 27΄. Από εκεί και πέρα ήταν παράσταση για έναν με τους «Οράνιε» να κάνουν ότι θέλουν και να διαλύουν χάρις τους Φαν Πέρσι και Ρομπεν που σημείωσαν από δυο γκολ την ομάδα του Ντελ Μπόσκε. Το 5ο γκολ έβαλε ο Ντε Φρέι. Ακόμη κι εκεί όμως τα διαιτητικά λάθη δεν αποφεύχθηκαν αφού στο 3-1 υπάρχει φάουλ πάνω στον Κασίγιας που δεν σφυρίχτηκε ποτέ.

Τα χειρότερα όμως έγιναν στον αγώνα που είχε προηγηθεί ανάμεσα στο Μεξικό και το Καμερούν όπου ο διαιτητής της αναμέτρησης o Κολομβιανός Ρόλνταν και οι βοηθοί του ακύρωσαν δυο κανονικά γκολ των Μεξικάνων και του Ντος Σάντος που τελικά κατάφεραν να κερδίσουν με 1-0 χάρις το τέρμα του Περάλτα .

Κι ακόμα είμαστε στην αρχή

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα