«Όλοι οι λήγοντες κερδίζουν» στο Λαϊκό Λαχείο – Ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ μιλάει για τη μεγάλη κλήρωση

Mια διαφορετική κλήρωση με σίγουρα κέρδη για κάθε παίκτη έρχεται την επόμενη Τρίτη, 2 Νοεμβρίου, στο Λαϊκό Λαχείο. Όπως εξηγεί ο κ. Γιώργος Μπάτσιος, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ΟΠΑΠ στο Περιστέρι, «όλοι οι λήγοντες κερδίζουν, δηλαδή η συγκεκριμένη κλήρωση θα μοιράσει σε όλους τους παίκτες τουλάχιστον το 50% των χρημάτων τους για κάθε πεντάδα. Αυτό πρακτικά σημαίνει

ότι θα πάρουν πίσω σίγουρα 5 ευρώ, εφόσον, η πεντάδα κοστίζει 10 ευρώ».

«Εάν πετύχουν, όμως, τον πρώτο ή το δεύτερο νικηφόρο λήγοντα (+1), κερδίζουν 20 και 10 ευρώ αντίστοιχα», προσθέτει.

[photo_0]

Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα από τα πιο ιστορικά παιχνίδια του ΟΠΑΠ που έχει το δικό του φανατικό κοινό. «Έχουμε πελάτες που αγοράζουν την πεντάδα τους ή και λαχνούς μεμονωμένα κάθε εβδομάδα, ενόψει της κλήρωσης κάθε Τρίτη. Βέβαια, για την ερχόμενη κλήρωση το ενδιαφέρον του κόσμου είναι αυξημένο. Βασικός λόγος, φυσικά, είναι το εγγυημένο κέρδος των 5 ευρώ που αποτελεί κίνητρο για τον περισσότερο κόσμο», σχολιάζει ο κ. Μπάτσιος.

[photo_1]

Οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να προμηθεύονται τους λαχνούς τους από τα καταστήματα ΟΠΑΠ και τους λαχειοπώλες σε όλη την Ελλάδα. Οι κληρώσεις του παιχνιδιού πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 19:00 και μεταδίδονται στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

[photo_2]

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα