Οι τεχνοκράτες μας τελείωσαν!

11:35 6/5/2012 - Πηγή: Antinews

Την εκτίμηση ότι θα υπάρξει κυβέρνηση την επόμενη εβδομάδα, έκανε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έξω από το εκλογικό κέντρο στην Κυψέλη όπου και πήγε να ψηφίσει. Στη δήλωσή του ο κ. Παπαδήμος είπε: «η ψήφος του πολίτη είναι η ύψηστη στιγμή της δημοκρατίας και όλοι συμφωνούμε ότι αυτές οι εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες.

Αυτές οι εκλογές δεν θα ορίσουν απλώς ποια θα είναι η κυβέρνηση, αλλά θα καθορίσουν την πορεία της Ελλάδας τις επόμενες δεκαετίες».

Να φανταστούμε ότι ο κ. Παπαδήμος πιστεύει ότι θα παίξει ρόλο στην επόμενη κυβέρνηση; Λέτε να περιμένει την αναμπουμπούλα για να ξαναγίνει πρωθυπουργός, με τη βοήθεια και των ξένων φίλων του;

Άλλωστε, εδώ και μερικές ημέρες ξεκίνησε η αγιογραφία του για το πόσο επιτυχημένος είναι, πόσο ήρεμη δύναμη, πόση αποδοχή έχει από τους ξένους και άλλα τέτοια.

Η Ελλάδα, όμως, δε χρειάζεται άλλους τεχνοκράτες, άλλους ανθρώπους των αγορών κι άλλους «σωτήρες». Ανθρώπους που θα κάνουν πολιτική με το λαό και για το λαό, που θα δώσουν χαραμάδα ελπίδας χωρίς να κοιτάνε τα νούμερα. Αυτό χρειάζεται σήμερα η χώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα