Οι «χρυσοί» νικητές του 71ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ μιλούν για την επιτυχία τους

Το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ έγραψε ιστορία στον κατάμεστο ιππόδρομο Αθηνών. Η νίκη του ίππου ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ, ενώπιον 6.000 θεατών στο Μαρκόπουλο, χάρισε ένα μοναδικό ρεκόρ στην προπονήτριά του Ειρήνη Κεράτσα, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που θριαμβεύει στο μεγάλο Ντέρμπι.

[photo_0]

Επιπλέον, η Ειρήνη Κεράτσα, με το έπαθλο του Ντέρμπι, σπάει ένα ακόμη ρεκόρ. Είναι η πρώτη γυναίκα προπονήτρια στην Ελλάδα

που κατακτά το «Triple Crown». Η τριπλή επιτυχία της ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο όταν κέρδισε το Winter Challenge με τον ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ, ενώ μόλις πριν από ένα μήνα διέπρεψε στο Κριτήριο Τριετών με τον ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ.

[photo_1]

«Η νίκη στο Ντέρμπι είναι αποτέλεσμα πολλών μηνών δουλειάς και αποτελεί δικαίωση για την προσπάθεια όλης της ομάδας», δηλώνει η Ειρήνη Κεράτσα, τονίζοντας ότι είναι η κορύφωση της καριέρας και το όνειρο κάθε επαγγελματία.

[photo_2]

Από την πλευρά του, ο αναβάτης Δημήτρης Δρόσος αναφέρει ότι πίστευε στο θετικό αποτέλεσμα, καθώς ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ των Aegean Stables είναι ένας δυνατός ίππος σε άριστη κατάσταση.

Δείτε τι δηλώνουν οι «χρυσοί» νικητές του Ντέρμπι για την επιτυχία τους:

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα