Ο ΣΥΡΙΖΑ, πριν καν γίνει κυβέρνηση θέτει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου ο Τσίπρας σκέφτεται να μιμηθεί και τον... μέγιστο Γιώργο Παπανδρέου και να επαναφέρει δημοψήφισμα. Το αποκάλυψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Θεανώ Φωτίου η οποία είπε ότι σε περίπτωση που κερδίσουν τις εκλογές και δεν πείσουν την Ευρώπη και τους εταίρους για το πρόγραμμά τους θα κάνουν αμέσως δημοψήφισμα.

Οπότε θα έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας και πολλές κάλπες αφού ο ΣΥΡΙΖΑ μας ετοιμάζει εκπλήξεις. Για παράδειγμα, όπως και ο Γιώργος στις Κάννες θα θέσει θέμα στην Ευρώπη για το ελληνικό πρόγραμμα. Που στην ουσία είναι: θέλετε να μείνουμε στο ευρώ ή όχι; Διότι οι Ευρωπαίοι δεν είναι κορόιδα να κάθονται και να ακούνε τον Τσίπρα και την παρέα του για το αν θα πρέπει να εφαρμόσουν τους όρους του προγράμματος στο πλαίσιο των δανείων που έχει πάρει η χώρα.

Είναι αυτονόητο ότι αν έρθει ένα δημοψήφισμα στον ελληνικό λαό που θα λέει «θέλετε άλλα μέτρα λιτότητας και άλλες μεταρρυθμίσεις» το 99,9% θα πει ότι δεν θέλουν. Έτσι είναι τα δημοψηφίσματα αλλά πίσω από το «ναι ή όχι» υπάρχουν κι άλλα διλήμματα. Θα πρέπει να εξηγήσουν π.χ. οι εμπνευστές των ανόητων σεναρίων και δημοψηφισμάτων τι θα σημάνει το αποτέλεσμα. Θα βγούμε από το ευρώ και θα γίνουμε Αλβανία; Διότι αν το ερώτημα είναι «εντός ή εκτός ευρώ», αυτό το έχει λύσει η ιστορία, το λένε και τα δημοψηφίσματα.

Όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ, πριν καν γίνει κυβέρνηση θέτει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Ονειρεύεται Βενεζουέλες και Κούβες και έχει κρυφή ατζέντα. Ετοιμάζεται να βάλει σε περιπέτειες την οικονομία και τις κατακτήσεις του ελληνικού λαού. Ετοιμάζεται να ακυρώσει 60 χρόνια προσπαθειών να γίνει η χώρα μέλος της Ευρώπης, κάτι που πέτυχε ο Καραμανλής.

Διότι ανόητοι και ανόητες του ΣΥΡΙΖΑ δεν φταίει το ευρώ για την κατάντια μας. Δεν φταίει η ΕΕ για την κρίση που περνάμε. Αυτά είναι παραμύθια για ψεκασμένους. Ας αναζητήσουμε αλλού τα συστημικά προβλήματα της οικονομίας και της κοινωνίας μας.

Όμως, δυστυχώς ο εν δυνάμει πρωθυπουργός ετοιμάζεται να μας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω.

«Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου αποκάλυψε, σήμερα σε τηλεοπτική της εμφάνιση στον ΣΚΑΪ ότι σε περίπτωση που κερδίσουν τις εκλογές και δεν πείσουν την Ευρώπη και τους εταίρους "για το δήθεν πρόγραμμά τους", θα κάνουν αμέσως δημοψήφισμα. Προφανώς, το ερώτημα που πρόκειται να θέσουν θα είναι "μέσα ή έξω από την Ευρώπη", "μέσα ή έξω από το ευρώ". Αλλά ας το πουν ευθέως. Σήμερα, πριν από τις εκλογές. Για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει στην ανακοίνωση της η ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα