Ο Ρόκο και τ΄ αδέλφια του

Δεν μιλάνε ποτέ για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου

Στο ΒΗΜΑ 13/5/2003

του Ρεπόρτερ

Γράψαμε και χθες Τετάρτη για το εκπληκτικό πράγματι θράσος του γνωστού και μη εξαιρετέου κ. Στ. Ψυχάρη, ο οποίος αφού επί δεκαετίες ανάλωσε εαυτόν και συγκρότημα Λαμπράκη στην σύσταση διαφόρων συστημάτων διαπλοκής που εξασφάλιζαν την ηγεμονία στην Ελλάδα των εξαρτημένων από τον Ξένο Παράγοντα πολιτικών – με τα κατάλληλα ανταλλάγματα για

τους φίλους τους –  τώρα στα δύσκολα γεράματα που όλοι τους έχουν πάρει χαμπάρι και επιπλέον οι Κουτόφραγκοι αρνούνται να τους τρώνε τα λεφτά οι εκδότες με θαλασσοδάνεια κλπ,κλπ, το παίζει … Γκεβάρα και καταγγέλλει τους «κουκουλουφόρους» που ακόμη κι αυτή την ώρα δίνουν γη και ύδωρ στους αφερέγγυους εταίρους μας…».

Ποιοί όμως είναι αυτοί οι «κουκουλοφόροι»; Όπως διευκρινίζει ο ίδιος «αναφερόμαστε κυρίως στο πλήθος των υποτελών προθύμων της πολιτικής, των επιχειρήσεων και της δημοσιογραφίας  που συνεπικουρούν τον Πολ Τόμσεν, υπερασπίζονται με πάθος κάθε έμπνευση των τροϊκανών και επικρίνουν χωρίς αιδώ οποιονδήποτε  εκφράζει αντίθετη άποψη ή διατυπώνει ανησυχίες και φόβους για την οικονομία, τη χώρα και το λαό της».

Το έχουμε ξαναγράψει. Δεν μιλάνε ποτέ για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Απολαύστε λοιπόν τι έγραφε για κάποιους άλλους «κουκουλοφόρους» φίλους του κ. Σταύρου το περιοδικό «Αντί», πριν απο αρκετά χρόνια, στο τεύχος 706. Και θαυμάστε τους. Αυτοί κατέστρεψαν την Ελλάδα. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι η σημερινή κυριαρχία του γερμανικού άξονα είναι συνέχεια εκείνων των παλιών ιστοριών με τους Κοκκαλίνους και την Στάζι, τους τρομοκράτες, τον ΕΛΑ και τον Κάρλος. Όποιος έχει μάτια βλέπει και αντίληψη της ιστορίας καταλαβαίνει….

Η αληθινή ιστορία του Σωκράτη

Το αρχηγείο της Στάζι στην Αλεξαντερπλατς

“Καλά, μα τέτοιος άνθρωπος είναι ο Σωκράτης;. Η φράση ανήκει σε φίλο τού προέδρου της Ιντρακόμ όταν διάβασε έγγραφα από τον φάκελο 953/63 της μυστικής υπηρεσίας της Ανατολικής Γερμανίας (Στάζι) που σχετίζονται με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Δύο από αυτά τα έγγραφα δημοσιεύονται στις σελίδες που ακολουθούν.Η έκρηξη του στενού φίλου του κ. Κόκκαλη ήταν σε δυσαρμονία, πάντως, από την γενική αδιαφορία που επέδειξε ο ελληνικός τύπος όλου του πολιτικού φάσματος στο ρεπορτάζ του προηγουμένου τεύχους. Πώς να το κάνουμε. Εκλογές έρχονται. Οι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες είναι χρήσιμοι τέτοιες ώρες. Όσο για μας, θα συνεχίσουμε…Ο φάκελος υπ.αρ. 953/63 του Σωκράτη Κόκκαλη στην Στάζι προσφέρεται για πολλές αναγνώσεις. Αποκαλύπτει, κατ αρχάς, μια άγνωστη και πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή του Ψυχρού Πολέμου, μέσα από τις προσπάθειες της Στάζι ως αιχμής του δόρατος του Ανατολικού Συνασπισμού να διεισδύσει και να διαβρώσει τον ασθενέστερο κρίκο του ΝΑΤΟ, την Ελλάδα. Επιβεβαιώνει, με έγγραφα-τεκμήρια, τραπεζικούς λογαριασμούς και μαρτυρίες τις υποψίες που έχουν εκφρασθεί με εκατοντάδες δημοσιεύματα από το 1984 έως σήμερα και με δυο μεγάλες

Keywords
Τυχαία Θέματα