Ο Παπουτσής χτίζει προφίλ αρχηγού

Το έχουμε ξαναγράψει ότι ο Παπουτσής λειτουργεί ως απασφαλισμένη χειροβομβίδα. Το επιβεβαίωσε και σήμερα. Τα έβαλε με την Ντόρα, συνέχισε την  κόντρα του με τον Άδωνι, τα έχωσε στους πολιτικούς υπαλλήλους του πρώην Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και την Παρασκευή θα πλακωθεί με τον Τσίπρα. Όχι και άσχημα για έναν υποψήφιο δελφίνο του ΠΑΣΟΚ. Αν δείτε τα μέτωπά του, χτίζει προφίλ.

Καταρχήν, τάχθηκε κατά της συμμετοχής αστυνομικών στην

τριμελή επιτροπή που θα συσταθούν στις εφορίες και στις οποίες θα απευθύνονται οι πολίτες για να εξαιρεθούν από το τέλος ακινήτων (μήνυμα στον Βενιζέλο)

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι ο φράχτης στον Έβρο θα γίνει με ελληνικά χρήματα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, και όχι με κοινοτική χρηματοδότηση, όπως είχε ζητήσει. Η Ε.Ε., είπε ο Παπουτσής, δεν θα χρηματοδοτήσει τον φράκτη στον Έβρο, επειδή δεν χρηματοδότησε εκείνον της Ισπανίας και φοβάται ότι θα ανοίξει λογαριασμό αν το κάνει με την Ελλάδα, γιατί θα το ζητήσουν και άλλες χώρες που έχουν και μεγαλύτερα σύνορα (Ρουμανία, Σλοβακία).

Στο σήριαλ με την μετεγκατάσταση του Άδωνι από το κτίριο της ακτής Βασιλειάδη στον Πειραιά, ο Παπουτσής τόνισε ότι «δεν είναι προσωπικό του βίτσιο», αλλά το επιβάλλει ο νόμος και η ασφάλεια που θέλει να έχει η FRONTEX που είναι εγκατεστημένη εκεί και αποτελεί υποχρέωση της χώρας να την παρέχει.

Όσον αφορά το αίτημα της Ντόρας να παραιτηθεί για τα επεισόδια στην επέτειο μνήμης του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο Παπουτσής είπε: «Άκουσα την κ. Μπακογιάννη από τη Δημοκρατική Συμμαχία να ζητάει την παραίτησή μου, γιατί δεν ισοπεδώσαμε τη διαδήλωση των μαθητών προχθές και γιατί η Αστυνομία επέτρεψε να σπάσουν ένα μάρμαρο –γιατί ένα μάρμαρο ήταν αυτό το οποίο έσπασαν- στην Πλατεία Συντάγματος. Εγώ θέλω να πω καθαρά ότι προσωπικά προτιμώ σπασμένο μάρμαρο παρά σπασμένο κεφάλι, είτε παιδιού δεκατριών χρονών, είτε αστυνομικού. Αυτή είναι η αντίληψή μου, η αντίληψη της παράταξής μας, η δημοκρατικής μας συνείδηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα