Ο Παναθηναϊκός και οι "ηθικοί αυτουργοί" της Τρίπολης

Και ξαφνικά το κλίμα στην Τρίπολη για τον Κυριακάτικο αγώνα του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό απέκτησε ψυχροπολεμικό χαρακτήρα. Η άρνηση των γηπεδούχων να παραχωρήσουν εισιτήρια στους πράσινους άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στο στρατόπεδο του παναθηναϊκού που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση εναντίον της διοίκησης της Τρίπολης αλλά και αφήνοντας αιχμές για τον νέο πρόεδρο της Λίγκας Γιώργο Μποροβήλο.

Το «τριφύλλι»

χαρακτηρίζει «ηθικούς αυτουργούς για ότι συμβεί την Κυριακή του διοικούντες της ομάδας της Τρίπολης» ενώ καλεί τους οπαδούς της να μην πάνε στην Τρίπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια ημέρα μετά τη σύσκεψη και την απόφαση ΟΛΩΝ των εμπλεκομένων για την παραλαβή 1.500 εισιτηρίων στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώθηκε σήμερα από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας ότι «η γηπεδούχος ομάδα επανεξέτασε τη στάση της και αποφάσισε τη μη χορήγηση εισιτηρίων στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, λόγω αναφοράς φιλάθλων στα social media, πως οι φίλαθλοι θα έρθουν με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων, κλπ!"

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θεωρεί άμεσα υπεύθυνους και ηθικούς αυτουργούς για οτιδήποτε συμβεί την Κυριακή τους διοικούντες την ομάδα της Τρίπολης. Παράλληλα, καλούμε τους οπαδούς μας να μην πάνε στο γήπεδο διότι είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια προβοκάτσιας εις βάρος του συλλόγου μας.

Με πρόεδρο της Λίγκας έναν άνθρωπο στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροδοκίες, δωροληψίες, αλλοίωση αποτελεσμάτων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα