Ο Νικήτας θέλει να… νικήσει με τον Στρατηγό Άνεμο και κάποιον Ζώη

08:08 8/3/2014 - Πηγή: Antinews

Βύρων Πολύδωρας και Χρήστος Ζώης, οι δύο από το Τρίο Μπελγκάντο της Δεξιάς, αποφάσισαν να δώσουν τα χέρια με τον Νικήτα Κακλαμάνη και να τον στηρίξουν για το δήμο της Αθήνας. Να φανταστούμε ότι δεν το κάνουν για να εκδικηθούν τη Νέα Δημοκρατία που τους έκανε ανθρώπους, ή τον Σαμαρά που τους ανέχθηκε τόσο καιρό, αλλά το κάνουν γιατί πιστεύουν

ότι προσφέρουν στην Αθήνα και την πατρίδα.

Επομένως, ο Νικήτας πάει να… νικήσει με τον Στρατηγό Άνεμο, με κάποιον Ζώη που έχει ιδρύσει και κόμμα και με μερικούς άλλους παλαιοκομματικούς. Με όλους αυτούς και με μια βαριά ήττα από τον ασήμαντο Καμίνη ο Κακλαμάνης θέλει να μπει στο δεύτερο γύρο και να νικήσει κιόλας για χάρη της δεξιάς παράταξης. Κι αυτός το κάνει από την αγάπη του για τα αυτοδιοικητικά.

Αν κάποιοι είχαν τη σοβαρότητα, το σθένος και το πολιτικό ανάστημα να μην πληγώσουν την παράταξη που τους ανέδειξε θα έκαναν πίσω, ειδικά τώρα που οι δημοσκοπήσεις τους δείχνουν τρίτους και τέταρτους. Όμως, επιλέγουν πάνω απ’ όλα το προσωπικό τους συμφέρον. Θα είναι υπόλογοι αν δούμε πάλι τον Καμίνη να μας χαιρετάει από την πλατεία Κοτζιά.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα