Ο Μητσοτάκης δεν θέλει Σαμαρά πρωθυπουργό;

«Η Ελλάδα έχει επείγουσα ανάγκη από κυβερνητική σταθερότητα και είναι απαραίτητη μία κυβέρνηση φιλοευρωπαικών δυνάμεων τύπου Μόντι ή Παπαδήμου με τη συμμετοχή πολιτικών και τεχνοκρατών» τόνισε σε συνέντευξή του στην Τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Έτσι γράφει τουλάχιστον ο ΣΚΑΙ ,επειδή εμείς δυστυχώς είχαμε άλλες δουλειές να κάνουμε και δεν τον ακούσαμε.

Αν όμως αληθεύουν όσα μεταδίδει ο ΣΚΑϊ τότε αυτά σημαίνουν ότι την ώρα που ο Σαμαράς βάζει στην άκρη το παρελθόν για την ενότητα της παράταξης σε αυτή την κρίσιμη μάχη, ο Πατριάρχης της Οικογένειας θέλει άλλον για πρωθυπουργό.

Θυμηθείτε επίσης τι έχουμε γράψει κατά καιρούς για το …”κόμμα Παπαδήμου” και την επίμονη παρουσία του τελευταίου στην πολιτική ζωή του τόπου

Keywords