Ο Μίτσελ έφυγε , ο Αβρααμ επιστρέφει

22:04 8/1/2015 - Πηγή: Antinews

Χαίρονται στον Ολυμπιακό που δεν θα έχουν πλέον τον Μίτσελ να ελέγχει τα αποδυτήρια και από την χαρά τους δεν μπορούν να κρυφτούν. Τι πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ισπανό και θέλει τον Αβρααμ

Παπαδόπουλο να επιστρέφει ταχέως στο λιμάνι.

Ο διεθνής αμυντικός είχε φτάσει να ξενιτευτεί στην Τουρκία από το να φύγει μακριά από τον Ολυμπιακό του Μίτσελ αφού ο τέως πλέον προπονητής τον είχε βάλει στο περιθώριο εξαιτίας της στάσης του στα αποδυτήρια και των συνεχών παραπόνων του όταν έμενε εκτός ομάδας.

Τώρα είναι έτοιμος να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα και μάλιστα ως καλοδεχούμενος από τον Ολυμπιακό όπως όλα δείχνουν. Το πιο ωραίο είναι στα φιλοολυμπιακά ρεπορτάζ που ο Αβρααμ πλασάρεται εκτός της αγωνιστικής του εμπειρίας και ως ... «άριστος γνώστης της κατάστασης στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού». Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια δηλαδή. Και μάλιστα όλα αυτά χωρίς καν να ερωτηθεί ο νέος προπονητής της ομάδας που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο 46χρονος Πορτογάλος Βίτορ Περέιρα που κατέκτησε τα δυο τελευταία πρωταθλήματα Πορτογαλίας με την Πόρτο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα