Ο Λάκης από το κότερο της συναίνεσης: Ψηφίστε Μεϊμαράκη

O ΣΥΡΙΖΑ έχει φανερώσει από νωρίς τις προθέσεις του αναφορικά με το ποιον επιθυμεί για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Έχει μάλιστα εμπλακεί πρακτικά στην διαδικασία, μέσα από πρωτοσέλιδα μεγάλων εφημερίδων, διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου (περί ανάγκης να υπάρξει αρχηγός εθνικής συνεννόησης) καθώς και χρησιμοποιώντας τις προσκείμενες σε αυτόν εφημερίδες που για κάποιον... πρωτοφανή πολιτικά λόγο, ενδιαφέρονται για τα εσωκομματικά της κεντροδεξιάς παράταξης, παρουσιάζοντας δημοσκοπήσεις

για τον επόμενο αρχηγό της ΝΔ.

Τώρα όμως ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Ο Λάκης Λαζόπουλος, η επίσημη τηλεοπτική φωνή του ΣΥΡΙΖΑ, ο καλλιτέχνης που "διασκεδάζει" τον κόσμο, κάνοντας φτηνή αριστερή προπαγάνδα, με άρθρο του στο προσωπικό του site λαμβάνει ξεκάθαρη θέση υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Όπως λέει στο άρθρο, στόχος του πρόσφατου φιάσκου, ήταν "να μην κερδίσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης" , υπογραμμίζοντας πως "έβαλαν τρικλοποδιά διότι δεν επιθυμούν εθνική συνεννόηση".

Συγκεκριμένα αναφέρει πως “κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία θέλουν ακροδεξιά ιδεολογική επίθεση με προβοκάτσιες και στημένα γεγονότα, ώστε να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα και να επιβάλουν τους νεοχουντικούς. Ο Άδωνις είναι ο νέος Παπαδόπουλος, παραληρεί όπως εκείνος, ακούστε τους λόγους του. Είναι ίδιας λογικής, ίδιας υστερίας, ίδιας παράνοιας. Ο Πλεύρης δεν είναι μια χαρά Μακαρέζος; Ο Βορίδης αρνήθηκε να παίξει τον ρόλο του Παττακού και πήγε προς Τζιτζικώστα που βασιλοφέρνει.”

Αυτή η χυδαία επίθεση προς όσους δεν επιθυμούν να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην καταστρεπτική πολιτική του δεν σταματά εκεί. Ο Λάκης Λαζόπουλος, λειτουργώντας ως γνήσια προπαγάνδα του συστήματος, έχει το θράσος να καλέσει τους Νεοδημοκράτες να καθίσουν σαν…κότες και να ανεχτούν τον Τσίπρα Πρωθυπουργό, στηρίζοντας τον Βαγγέλα που έχει βέβαια ήδη δηλώσει πως θα “βάλει πλάτη” στα δύσκολα της κυβέρνησης.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει: “oι νεοδημοκράτες πρέπει να μαζέψουν την οργή τους, τα νεύρα τους, γιατί μετά από σαράντα χρόνια ο λαός αποφάσισε να ψηφίσει Αριστερά”. Ο ίδιος άνθρωπος που εδώ και χρόνια καλούσε τον κόσμο να εξεγερθεί κατά του Σαμαρά, που του έλεγε “να μην κρατήσει το θυμό και την οργή του”, τώρα απαιτεί από τους νεοδημοκράτες να κάτσουν στα αυγά τους και να ψηφίσουν συναίνεση.

Καταλαβαίνουμε το άγχος και τον πανικό των Λάκηδων καθώς και τον φόβο που τους διαπερνά η αίσθηση πως ο Τσίπρας καταρρέει. Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι το σύστημα της συνενοχής ψάχνει εναγωνίως μαξιλαράκια να ακουμπήσει. Και είναι επίσης σαφές πως ο Μεϊμαράκης είναι ο πρώτος που βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι στο “κότερο της συναίνεσης”.

Όσο κι αν η συστημική προπαγάνδα της lifestyle διαπλοκής πασχίζει να φέρει τους νεοδημοκράτες στα νερά τους με την ψήφο τους, τόσο αυτό το ποτάμι δεν θα γυρίζει πίσω.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα