Ο γιος της Ντόρας πιστεύει ότι «μεγάλωσε» πολιτικά για να το παίζει υπερκομματικός

«Αρχηγική» εμφάνιση έκανε ο… Κώστας Μπακογιάννης σε συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύοντας ότι το χούι της οικογένειας για διασπάσεις, βυζαντινισμό και παρεμβάσεις που κρύβουν νοήματα.

Ο γιος της Ντόρας πιστεύει ότι «μεγάλωσε» πολιτικά για να το παίζει υπερκομματικός, σύγχρονος και να βάζει παρακαταθήκες για το μέλλον. Ζήτησε να σχηματιστεί η… Εθνική Ελλάδος κάνοντας κάλεσμα συστράτευσης, ενότητας και παραμερισμού των όποιων κομματικών

σκοπιμοτήτων.

Ο κ. Μπακογιάννης απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και στα όσα νωρίτερα είχε αναφέρει, σχολίασε ότι το ζητούμενο δεν είναι μόνο το «τι» θέλουμε αλλά το «πώς» θα το πετύχουμε, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εσείς κι εγώ ανήκουμε στην ίδια γενιά, ελάτε να τα κάνουμε αλλιώς».

«Εσείς κι εγώ ανήκουμε στην ίδια γενιά. Ανήκουμε στην πλέον μορφωμένη γενιά που έχει ποτέ πατήσει αυτά τα χώματα και στην πλέον Ευρωπαϊκή – μπορεί το χαρτζιλίκι μας να ήταν σε δραχμές αλλά οι μισθοί μας ήταν πάντα σε ευρώ. Ανήκουμε δυστυχώς και στη πρώτη γενιά από τη σύσταση του ελληνικού κράτους που θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη» επεσήμανε ο κ. Μπακογιάννης και πρόσθεσε: «Ξεκινάμε βέβαια από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, έχουμε διανύσει διαφορετικές διαδρομές, όμως σε κάθε περίπτωση νομίζω πως συγκλίνουμε στην ανάγκη να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος. Οι αστοχίες, οι καταχρήσεις, οι υπερβολές και τα εγκλήματα που μας έφεραν ως εδώ».

Ο κ. Μπακογιάννης κατέληξε σημειώνοντας ότι “Τώρα είναι η ώρα της συστράτευσης και της ενότητας. Τώρα είναι η ώρα να παραμερίσουμε τις όποιες κομματικές σκοπιμότητες. Ας μην πριονίζουμε το κλαδί στο οποίο όλοι μαζί καθόμαστε. Τώρα είναι η ώρα της Εθνικής Ελλάδος”.

Για να καταλάβουμε. Ο Μπακογιάννης, ο γιος της Ντόρας και εγγονός του Μητσοτάκη θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη γενιά; Έπαιρνε χαρτζιλίκι σε δραχμές αλλά οι μισθοί του ήταν σε ευρώ και αυτό τον κάνει σύγχρονο πολιτικό; Προτείνει στον Τσίπρα μια δήθεν πολιτική συμμαχία παρά τις ιδεολογικές διαφορές; Γιατί όλο αυτό το σκηνικό απλά μας μοιάζει σαν ένα ακόμη σχέδιο ενός μέλους της Αγίας Οικογένειας να παρέμβει στα πολιτικά πράγματα με δήθεν σύγχρονες και υπερκομματικές ιδέες; Εντάξει, η οικογενειακή ευθύνη δεν μπορεί να βαρύνει και τον Κ. Μπακογιάννη, αλλά έλεος να μας το παίζει και μέγας πολιτικός που θα ενώσει την Ελλάδα. Αν δεν τον έλεγαν Μπακογιάννη και τον έλεγαν Κώστα Ταδόπουλο δεν θα είχε όχι μόνο βήμα να λέει τις δηθενιές του για την Εθνική Ελλάδος, αλλά δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του. Τέτοιοι νέοι με ακόμη πιο λαμπρές σπουδές και ακόμη πιο λαμπρές ιδέες υπάρχουν χιλιάδες αλλά δεν έχουν «δόντι».

Έλεος πια με την οικογενειοκρατία που διέλυσε τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα