Ο εξευτελισμός μιας χώρας - Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις της ουκρανικής πρεσβείας

Εάν αναλάμβανε το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών να στείλει προσκλήσεις στους Αμερικανούς δημοσιογράφους για να παραστούν σε συνέντευξη Τύπου που θα έδιδε η Ελληνίδα πρέσβης στην Ουάσιγκτον, θα είχαν σηκωθεί τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι. Στην Αθήνα, όμως, ο Ουκρανός πρέσβης φαίνεται πως αποδέχτηκε να του κάνει τις ... δημόσιες σχέσεις του το γραφείο Τύπου της αμερικανικής πρεσβείας στην Ελλάδα.

Έτσι, σήμερα η πρεσβεία των

ΗΠΑ έστειλε μέϊλ στους Έλληνες δημοσιογράφους, προκειμένου να παραστούν σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει για τον πόλεμο στη χώρα του ο Ουκρανός πρέσβης, Σεργκί Σουτένκο.

[photo_0]

Άραγε, ο Ουκρανός πρέσβης αντιλαμβάνεται το ολίσθημά του; Ότι παρουσιάζει τη χώρα του ως αμερικανική αποικία και την κυβέρνησή του ως μαριονέτα των ΗΠΑ; Πρόκειται, άραγε, για γκάφα της αμερικανικής πρεσβείας και του Ουκρανού πρέσβη, ή τελικώς είναι διακοσμητική η παρουσία της ουκρανικής πρεσβεία στην Ελλάδα και πλέον έχει μεταφερθεί στην... πλατεία Μαβίλη;

Να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα και προηγουμένως πρέσβης στο Κίεβο, Τζέφρι Πάϊατ, φέρεται να έχει αναλάβει «εργολαβικά» την προβολή στην Ελλάδα του θέματος της Ουκρανίας και της ρωσικής εισβολής στη χώρα.

Ο ίδιος, επίσης, τις τελευταίες ημέρες «βομβαρδίζει» την ελληνική κοινή γνώμη για τις δραστηριότητες που αναπτύσσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ στη χώρα μας με το βλέμμα στραμμένο στην Ουκρανία. Όπως χαρακτηριστικά, με ανάρτηση στο twitter, με φωτογραφίες από τανκς που ξεφόρτωσε πρόσφατα μεγάλο αμερικανικό μεταγωγικό πλοίο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

[photo_1]

Επιπλέον, με φωτογραφίες του από τη Σούδα, στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο, καθώς και με γενικότερη εικόνα από τη βάση, με αμερικανικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη που εκτελούν πτήσεις προς τη Μαύρη Θάλασσα, κ.ο.κ.

[photo_2]

[photo_3]

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθήνα,athina