Ο εκπρόσωπος της τρίτης συνιστώσας της κυβέρνησης... ξαναχτυπά

Με όλα αυτά τα σοβαρά που συμβαίνουν στη χώρα, η προσπάθεια ενός ουτιδανού να βγει ξανά στο φως της επικαιρότητας, μάλλον έπεσε στο κενό. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Αντώναρο, ο οποίος γιορτάζει σήμερα και είπαμε να του δώσουμε λίγη σημασία. Αλλά και σε όλους εκείνους που βλέπουν ότι η εθνοσωτήριος κυβέρνηση της αριστεράς πέφτει και κάνουν τα πάντα για να την στηρίξουν.

Εννοούμε όλους τους δεξιούληδες της εύφορης κοιλάδας που με δηλώσεις και ενέργειές τους επιδιώκουν να γίνουν το δεκανίκι μιας παραπαίουσας κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Μας

είπε ο Αντώναρος, ο αυτοκαλούμενος και «άνθρωπος του Καραμανλή», ή θα λέγαμε εμείς σκωπτικά… αυτός που μιλά με το Θεό.

Μας είπε ότι όποιος δεν φοβάται και είναι καθαρός να πάει στην προανακριτική για τη Novartis και να καταθέσει. Και μάλιστα τόλμησε να ξεστομίσει και το όνομα του Σαμαρά. Ήταν αυτό μομφή στον πρώην πρωθυπουργό, τον Άδωνι, τον Λοβέρδο, τον Λυκουρέντζο, τον Στουρνάρα που δεν θέλουν να νομιμοποιήσουν αυτή την παρωδία; Ποιος ξέρει τι κρύβει στο μυαλό του ο Βαγγέλης, όμως είναι εμφανής η αγωνία του να στηρίξει το έγκλημα. Να πάνε όλοι αυτοί για να κάνει σόου ο Τσίπρας και ο Καμμένος. Και να πάνε όχι για να καταθέσουν αλλά για να πουν αν είναι η Επιτροπή αρμόδια.

Γιατί το κάνει αυτό, αναρωτιέται κανείς; Μήπως γιατί έχει γίνει εκπρόσωπος της τρίτης συνιστώσας της κυβέρνησης; Μήπως γιατί ως διεγραμμένος από το κόμμα αισθάνεται απόβλητος και κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί τον Μητσοτάκη υπονομεύοντας την παράταξη; Τι να πει κανείς. Όταν, όμως, έκανε καριέρα ο Αντώναρος ως η «φωνή» του Καραμανλή, οφείλει να είναι πιο προσεκτικός. Οφείλει να γνωρίζει ότι κάθε φορά που μιλάει, όταν τον παίρνουν στα σοβαρά, προσβάλλει και τον πρώην πρωθυπουργό και ίνδαλμά του. Και στο κάτω – κάτω, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

Το αυτό ισχύει και για όλους εκείνους τους δεξιούς που αγχώθηκαν βλέποντας ότι το asset τους, ο Αλέξης Τσίπρας, αρχίζει και παραπαίει. Κάνουν καριέρα και βγάζουν λεφτά οι δεξιοί που δεν ορρωδούν προ ουδενός αρκεί να μη γίνει η Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση. Αν είναι να μείνει αυτή η άθλια κυβέρνηση χίλιες φορές να βγει μια κακή ΝΔ, αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνουν.

Αντί να πολεμάνε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ψεκασμένους που διέλυσαν τη χώρα και που έχουν καταπατήσει κάθε κανόνα δημοκρατίας, ρίχνουν χολή για τη ΝΔ. Λες και αυτή φταίει για τη λαίλαπα των τριών προηγούμενων ετών. Μόνο και μόνο γιατί η αντιδεξιά ρητορική πουλάει, κάνουν τα πάντα για να την υπηρετήσουν.

Δείτε «δεξιές» εφημερίδες που έχουν μετατραπεί σε φερέφωνα της Αριστεράς. Το παίζουν πατριώτες κάποιοι και το μόνο που κάνουν είναι να βάζουν πλάτη στους απάτριδες.

Δείτε πως λυσσομανάνε κάθε φορά που συμβαίνει κάτι και πρέπει να το σχολιάσουν. Σκάνδαλο η Novartis, χωρίς στοιχεία, μόνο και μόνο για να βγει άσπιλος και άμωμος ο Τσίπρας και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Φτάνει πια. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν ότι ο εχθρός του εχθρού είναι φίλος. Και πρέπει να πάψουν να είναι διαδρομιστές και υπονομευτές της προσπάθειας που γίνεται για να φύγει η κυβέρνηση ΤσίπραΚαμμένου. Για να δούμε που θα κρυφτούν όλοι αυτοί όταν θα έρθει η ώρα των Ειδικών Δικαστηρίων.

Από την άλλη, όλους αυτούς τους… Αντώναρους ίσως πρέπει να τους αφήσουμε να αυτοεξευτελίζονται. Είναι η τιμωρία τους.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα