Ο άγνωστος πόλεμος

Και οι τίγρεις ξανάγιναν γατιά, και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς με τον Αυτιά…

Δεν ξέρω τι μεταβατικό πρόγραμμα θα βγάλουν, αν όμως δεν έχει Βίκυ Φλέσσα, βγαίνω στο βουνό και ξεκινάω αντάρτικο, αποφασισμένος να φθάσω «στα άκρα» πριν ανοίξουν τα χιονοδρομικά…

Επίσης από τώρα να κλείσουν τον Θεοφιλόπουλο για το Μουντιάλ του χρόνου στη Βραζιλία. Τα ξένα δίκτυα καραδοκούν…

Η λύση για να φύγει το μαύρο και ταυτόχρονα να καλυφθούν μισθοί και έξοδα είναι η ΕΡΤ

να βγαίνει με επαναστατικό πρόγραμμα συνεχούς ροής με διαφημίσεις.

Τόση θεαματικότητα είχαν αν καταγράψουν στη Μεσογείων από τον «Άγνωστο Πόλεμο».

Ο οποίος και θα συνεχιστεί γιατί τα συμφέροντα εκδηλώθηκαν: μέχρι και ο «καταλληλότερος» (για τους οικονομικά ισχυρούς) Σημίτης βγήκε από τη ναφθαλίνη.

Υπάρχει και η περίπτωση κάποιοι να παρήγγειλαν μυστικές δημοσκοπήσεις και να είδαν ότι αν πάνε σε εκλογές για την ΕΡΤ, δεν θα βρουν ούτε την ψήφο των επαναστατών χωρίς ΕΤ-3.

Με την κοινωνία απέναντι και τους ΔΥ να στερούνται την κανονική τους άδεια λόγω εκλογών καλοκαιριάτικα, οι Βαγγελοφώτηδες την είχαν άσχημα.

Φτάνει να μην υπάρχει η φιλοδοξία στη νέα προγραμματική συμφωνία να αποτυπωθεί το κυβερνητικό Πρόγραμμα της ΔημΑρ, γιατί οι τρεις αρχηγοί θα συναντιούνται κάθε βράδυ έως το 2016.

Κάποιον ρόλο στη διάθεση συμφωνίας έπαιξε και ο επικείμενος ανασχηματισμός, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Δεν μίλησαν για πρόσωπα, αλλά για τον «αλγόριθμο». Για το λόγο αυτό παρήγγειλαν και πίτσα. Πάνω στα οκτώ κομμάτια της έγιναν οι διαπραγματεύσεις.

Η νέα αναλογία είναι 5-2-1 με το ΠΑΣΟΚ να παίρνει όλα τα «μανιτάρια» και η ΔημΑρ τις «πιπεριές»…

Ο Ρουπακιώτης εκτός συμφωνίας και συναγωνισμού θα αναλάβει τη διοικητική μεταρρύθμιση. Προκειμένου οι «συμμορίες» να ξοδεύουν χρόνο για να κάνουν κάποιους «ποινικούς», θα τους παίρνουν έτοιμους από την προκήρυξη των θέσεων.

Το όνομα που έπεσε στο τραπέζι και σφράγισε το «κορακοζώητο» της τριμερούς διακυβέρνησης, ξεκινάει από Κυριάκος και τελειώνει σε Μητσοτάκης.

Οφείλουμε όμως να καταγγείλουμε τη μεθόδευση που υπήρξε με την ΕΡΤ, καθώς λειτούργησε σαν εκτόνωση των μαζών και των καλλιτεχνών, αναβάλλοντας την προλεταριακή επανάσταση που σιγοψηνόταν.

Κάθε πικραμένος έντεχνος βγήκε και τραγούδησε, ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο…

Ο Κραουνάκης κέρδισε τις εντυπώσεις με τον «Άδωνι», που η δήθεν πλάκα έγινε ένα χυδαίο, λαϊκίστικο, προσβλητικό άσμα…

Αλλά έτσι είναι οι καλλιτέχνες: άλλοι με τη ΧΑ, άλλοι με την ΕΡΤ, όλοι όμως, παντού και πάντα με την πάρτη τους…

Σε αυτό μοιάζουν με τους πολιτικούς, ιδίως της κεντροαριστεράς…

Μ.Ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα