Ο Α. Γεωργιάδης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για “διαπλοκή” με φαρμακευτικές

(Ανανεωμένο) Η σύγκρουση του Αδωνη Γεωργιάδη με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με συγκεκριμένα συμφέροντα στο χώρο της Υγείας και δη των φαρμάκων δεν είναι μια απλή υπόθεση. Και οι καταγγελίες του υπουργού για σύνδεση της Κουμουνδούρου με επιχειρηματίες του χώρου, επίσης δεν πρέπει να μείνει στον αέρα.

Αυτό που είδαμε ξαφνικά ήταν ότι το… κόμμα του λαού, ο ΣΥΡΙΖΑ που πολεμά αλύπητα το κεφάλαιο, εμφανίζεται να μην ψηφίζει ένα νομοσχέδιο που θα μειώσει τις τιμές σε 6.000 φάρμακα. Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ με εντελώς λαϊκίστικο τρόπο και καθ’ όλα αντιεπιστημονικό ότι ο λαός θα παίρνει φάρμακα από το Μπαγκλαντές, ότι τα γενόσημα θα σκοτώσουν κόσμο και άλλες τέτοιες ανοησίες.

Κι εμφανίζεται το κόμμα του λαού να συμπαρατάσσεται με τους φαρμακοβιομήχανους οι οποίοι φυσικά δεν θέλουν μειώσεις τιμών και λένε ότι θα αποχωρήσουν από την ελληνική αγορά και δεν θα βρίσκει ο κόσμος φάρμακα. Το συμπέρασμα; Ή τα πληρώνετε ακριβά, στις τιμές που σας τα δίνουμε ή φεύγουμε και μένετε μπουκάλα. Κανονικός εκβιασμός.

ΣΥΡΙΖΑ μαζί με φαρμακοβιομήχανους τα έβαλαν με τον Γεωργιάδη και πλέον θα ξεκινήσουν και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Για παράδειγμα, σήμερα η εφημερίδα Newsbomb, έχει πρωτοσέλιδο πληροφορίες ότι υπουργοί της κυβέρνησης είναι στα κάγκελα με τον Αδωνη και ζητούν μάλιστα από τον πρωθυπουργό να τον διώξει. Φοβερό… ρεπορτάζ αλλά θυμηθείτε τίνος ιδιοκτησία είναι η εφημερίδα. Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, γιου του Παύλου Γιαννακόπουλου, από τους πιο γνωστούς και πιο μεγάλους φαρμακοβιομήχανους της χώρας. Τυχαίο;

Μπορεί ο καθένας να κάνει κριτική στον κ. Γεωργιάδη και να έχει δίκιο σε πολλά. Ο υπουργός είναι πολλές φορές εκτός της γραμμής του… politically correct, του πολιτικώς ορθού. Σοβαροφανείς υπουργοί, στελέχη και παρατρεχάμενοι φοβούνται ότι ο Αδωνης, επειδή δουλεύει σαν τρελός και φέρνει και αποτελέσματα, τους τρώει τη δόξα. Είναι οι γνωστοί λουφαδόροι της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού που στα δύσκολα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Ο κ. Γεωργιάδης, πριν μερικές ημέρες τόλμησε να πάει επί πέντε ώρες και να ακούει τους γιατρούς να του φωνάζουν, να τον βρίζουν και με κίνδυνο να τον προπηλακίσουν. Αυτός πήγε. Είδατε κανέναν άλλο να πηγαίνει να… χτυπήσει το πέναλτι όταν καίει η μπάλα;

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Αυγής με την επίθεση κατά του υπουργού Υγείας

Keywords
Τυχαία Θέματα