ΝΔ: Ο Α. Τσίπρας κάνει όποια παραχώρηση του ζητήσει ο Π. Καμμένος

Στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας μπαίνουν οι αναφορές του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, από το βήμα της ενημέρωσης των δημοσιογράφων.


Η...προαναγγελία Τζανακόπουλου ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλία σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, προκειμένου τα κόμματα που έχουν εκλεγεί στη Βουλή να μη διαλύονται κοινοβουλευτικά, εάν πέσουν κάτω από το όριο των πέντε βουλευτών, είναι για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτέλεσμα ενός εξόφθαλμου, όπως επισημαίνει, εκβιασμού. Μάλιστα, η οδός

Πειραιώς βάλλει και εναντίον του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας ότι ο κ. Τσίπρας "τρέμει όσα ο πρώην συγκυβερνήτης του απειλεί να αποκαλύψει" και για το λόγο αυτό είναι πρόθυμος να προχωρήσει σε οποιαδήποτε παραχώρηση του ζητήσει ο Πάνος Καμμένος.

"Όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες είναι το αποτέλεσμα ενός εξόφθαλμου πια εκβιασμού. Ο κ. Τζανακόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει ακόμη και τον Κανονισμό της Βουλής, προκειμένου ο κ. Καμμένος να μην χάσει την καρέκλα του αρχηγού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ. Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας τρέμει όσα ο πρώην εταίρος του απειλεί να αποκαλύψει και είναι πρόθυμος να κάνει όποια παραχώρηση του ζητήσει ο κ. Καμμένος. Αυτό που και οι δύο δεν καταλαβαίνουν είναι ότι όλοι οι πολίτες τους έχουν πάρει πια χαμπάρι", τονίζει η Νέα Δημοκρατία, στην ανακοίνωση της.

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα