Μόρια: Ταφόπλακα στην δήθεν ικανότητα του... μεγάλου τιμονιέρη

16:44 9/9/2020 - Πηγή: Antinews

Σε μια σοβαρή χώρα, εάν είχε συμβεί ανάλογη καταστροφή με της Μόριας αυτομάτως ο αρμόδιος υπουργός θα είχε υποβάλει την παραίτησή του και η κυβέρνηση θα είχε αναλάβει τις ευθύνες της.

Στην κυβέρνηση των... αρίστων του... νέου Μωυσή όμως ποιούν τη νήσσα προσπαθώντας να φορτώσουν τις ευθύνες τους στην άρνηση των ντόπιων να χτιστούν κλειστές δομές, αφήνοντας παράλληλα υπονοούμενα για δολιοφθορά φωτογραφίζοντας την Τουρκία.

Πρόκειται για έμμεση ομολογία της απίστευτης ανικανότητας διαχείρισης και λύσης του μεταναστευτικού.

Διότι τι τον ενδιαφέρει τον Έλληνα πολίτη ποιος φταίει

για το μπουρλότο στην Μόρια;

Το θέμα είναι ποια μέτρα πρόληψης είχε λάβει η κυβέρνηση για να μην οδηγηθούμε σε αυτή την τραγική κατάσταση με άγνωστες τις συνέπειες.

Ακόμη και να κρύβεται από πίσω η Τουρκία, η κυβέρνηση θα έπρεπε να προβλέψει τέτοιου είδους προβοκάτσιες ώστε να είναι προετοιμασμένη.

Αντίθετα, από τότε που ο Μητσοτάκης ανέλαβε τα ηνία της χώρας, πέρα από τις γνωστές δηλώσεις περί μπολιάσματος και των πανηγυρισμών για την αυτονόητη φύλαξη των συνόρων, δεν έκανε απολύτως τίποτα το χεροπιαστό για να απαλλάξει την Ελλάδα από την μάστιγα του μεταναστευτικού.

Τώρα ας λουστεί τα αποτελέσματα της ανεπάρκειάς του, κι ας ευχηθούμε να μην συμβούν αντίστοιχα περιστατικά και σε άλλες δομές ρίχνοντας κι άλλο νερό στο μύλο ρατσιστών και λοιπών άθλιων με κίνδυνο αυτόχθονες και ετερόχθονες να σφαχτούν μεταξύ τους.

Θα μας πείτε, όταν έχεις αποδεχτεί τις διαταγές των Βρυξελλών για μετατροπή της χώρας σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, και μάλιστα δέχεσαι χωρίς ντροπή να πάρεις την ελεημοσύνη που σου δίνουν για να γίνεις φρουρός της ανθρώπινης δυστυχίας υποδυόμενος ότι φυλάς τα σύνορα της Ευρώπης, πως να μην σου σκάσει η βόμβα του μεταναστευτικού στα χέρια;

Νόμιζαν οι άθλιοι κυβερνώντες ότι θα μπορούν εσαεί να κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί. Και έσκασε ο αόρατος εχθρός και συνέτριψε συθέμελα την δουλικότητά τους.

Τουλάχιστον έστω και τώρα, παρά τον διεθνή διασυρμό, φρονούμε ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να ορθώσει ανάστημα θέτοντας το κονκλάβιο των Βρυξελλών προ των ευθυνών του.

Προφανώς το μπόλιασμα που πρόκρινε έγινε στάχτες μαζί με το ΚΥΤ της Μόριας. Που σημαίνει ότι είναι μονόδρομος η αποδοχή της απαραίτητης ποσόστωσης μεταναστών από την ανάλγητη Ευρώπη.

Άραγε θα τολμήσει να το απαιτήσει;

Πάντως αν κρίνουμε από τη στάση του στα ελληνοτουρκικά, όπου αντί να πράξει τα αυτονόητα, προωθεί με διπλωματικά τσαλιμάκια τις Πρέσπες του Αιγαίου που επιθυμούν οι «σύμμαχοι», πολύ φοβούμαστε ότι οδηγούμαστε σε πολυμέτωπο εθνικό όλεθρο.

Σε μια Ελλάδα δηλαδή που θα αργοπεθαίνει από την πείνα λόγω των νέων μνημονίων που φέρνει η πανδημία και η έλλειψη κυβερνητικού σχεδίου, θα παραδίδει κλιμακωτά την κυριαρχία της λόγω της υποτέλειας των κυβερνώντων απόρροια των σκελετών που κρατάνε στις ντουλάπες τους οι «εταίροι» για να τους εκβιάζουν και θα ματώνει λόγω της σφαγής που αναμένεται να ξεσπάσει μεταξύ ημεδαπών και αλλοδαπών για ένα κομμάτι ψωμί.

Μια χαρά τα καταφέρατε κύριε πρωθυπουργέ. Και εις ανώτερα!

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι τα πληρωμένα από την λίστα Πέτσα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, αναγκασμένα να περισώσουν την όποια αξιοπιστία τους, περνούν γενεές δεκατέσσερις τον άλλοτε... μεγάλο τιμονιέρη για το «Βατερλώ» της Μόριας.

Μήπως σας θυμίζει κάτι το σκηνικό;

Μα τον ΓΑΠ του... λεφτά υπάρχουν φυσικά. Όπου εν μία νυκτί ο άνθρωπος που θα κυβερνούσε την Ελλάδα για δεκαετίες, όπως μας έλεγαν οι ίδιοι πληρωμένοι παπαγάλοι, έγινε εχθρός του έθνους.

Το έχουμε γράψει εδώ και καιρό ότι ο Μητσοτάκης είναι ο ΓΑΠ της Νέας Δημοκρατίας και μας λέγανε μίσθαρνα των συριζαίων.

Κοίτα να δεις που τα πράγματα οδεύουν προς τα εκεί...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα