Μόνο τα ναρκωτικά του Noor One είναι θανατηφόρα;

16:41 8/1/2018 - Πηγή: Antinews

Θα θυμάστε τον ντόρο που είχαν προκαλέσει οι συνομιλίες του υπουργού Άμυνας με τον καταδικασθέντα σε ισόβια για την υπόθεση του Noor One, Ε. Γιαννουσάκη.

Ο Π. Καμμένος στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είχε πει ότι η συγκεκριμένη εμπλοκή του έγινε στο πλαίσιο του απηνή αγώνα που δίνει η κυβέρνηση κατά του εμπορίου ναρκωτικών.

Ωρύονταν και χτυπιόταν κατηγορώντας την αντιπολίτευση, που παρεμπιπτόντως είχε φέρει το θέμα στη Βουλή,

ότι επί της ουσίας επιχειρεί να θάψει την υπόθεση λόγω υπογείων σχέσεων με δήθεν εμπλεκόμενους στο Noor Οne.

Φυσικά δεν αποδείχτηκε τίποτα για αυτά που κατηγορούσε την αξιωματική αντιπολίτευση και έμεινε με την λάσπη στο χέρι.

Το χειρότερο όμως ήταν ότι αντί να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση, την σκέπασε το σκοτάδι και είναι άγνωστο αν θα μάθουμε πότε την αλήθεια για το ποιοι πραγματικά εμπλέκονται με το ναρκοκάραβο.

Όπως είναι άγνωστο κι αν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια για την υπόθεση με το τουρκικό πλοίο που πέταγε σακιά με ναρκωτικά στη θάλασσα υπό το βλέμμα της φρεγάτας «Έλλη» ανοιχτά της Κρήτης, την οποία αποκάλυψε ο Α. Λοβέρδος.

Έκτος κι αν ο κ. Καμμένος θεωρεί πειστική την δικαιολογία του ναυτικού ότι δεν ενεπλάκη λόγω… παλιόκαιρου και αγνάντευε εν μέσω θαλασσοταραχής να ξεφορτώνονται οι.. Τουρκαλάδες το εμπόρευμα.

Τι να πούμε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Αναμένουμε από τον λαλίστατο κύριο Καμμένο να δώσει κάποια στιγμή τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Εκτός κι αν νομίζει ότι μόνο τα ναρκωτικά του Noor One είναι θανατηφόρα, άρα δεν αξίζει να δοθεί περαιτέρω έκταση στις αποκαλύψεις Λοβέρδου.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μόνο, Noor One,mono, Noor One