Μόνο οι άδειες καρέκλες πανηγύρισαν στο Φάληρο

Απόλυτη αμηχανία ένιωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο του «Καραϊσκάκης» για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ούτε όμως ο αντίπαλος, ούτε κάποιο συμβάν , ούτε ο ...καιρός ήταν αυτά που τους έκαναν να κοιτάζονται απορημένοι ο ένας με τον άλλο.

Αυτό που ξάφνιασε όλη την ομάδα και βέβαια τον Περέιρα ήταν η εικόνα που παρουσίαζαν οι εξέδρες του γηπέδου, καθώς ο κόσμος του Ολυμπιακού

δεν ξεπερνούσε τις 15000.

Χρειάστηκε να επιστρατευτούν τα ηχητικά μέσα του γηπέδου, να φτάσει ο δείκτης του σκορ το 4-0 και να αρχίσουν τα πανηγύρια οι παίκτες εντός αγωνιστικού χώρου για να μεταφερθεί το κλίμα στο μουδιασμένο κοινό που και πάλι δεν ήταν όπως θα το ήθελαν στον Ολυμπιακό αφού οι άδειες καρέκλες δημιουργούσαν μια πρωτόγνωρη εικόνα για παιχνίδι πανηγυρικού χαρακτήρα όπως αυτό.

Ο Ολυμπιακός βαδίζει προς ακόμη μια φιέστα τίτλου πηγαίνοντας με αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων μέσα στη χρονιά κι αυτό είναι η μόνη ήττα του Βαγγέλη Μαρινάκη για φέτος. Μια ήττα που δεν κοστίζει βαθμούς αλλά θα κοστίσει πιο ακριβά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού προκειμένου να μην την ξαναβρεί μπροστά του αφού θα πρέπει αν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να δημιουργήσει ένα Ολυμπιακό που θα κερδίζει προσφέροντας θέαμα.

Ένα συστατικό άγνωστη λέξη φέτος για τους ερυθρόλευκους που απογοήτευσαν τον κόσμο τους κι αυτός φρόντισε να τους το δείξει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα