Μητσοτάκης-Πλεύρης αποφασίζουν και διατάσσουν την απόλυση των ανεμβολίαστων υγειονομικών

Αποφασισμένη να προχωρήσει στην απόλυση των ανεμβολίαστων υγειονομικών μετά τις 31 Μαρτίου παρουσιάζεται η κυβέρνηση, με τον υπουργό Υγείας Θ. Πλεύρη να επιβεβαιώνει -παρά τις «διαψεύσεις»- ότι ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, και να λέγει ότι έχει προτείνει να εκδιωχθούν εάν δεν αποδεχτούν να εμβολιαστούν.

Ο κ. Πλεύρης επέμεινε -και- στον διχαστικό λόγο και στη συνέχιση της παραχώρησης ελευθεριών μόνο στους εμβολιασμένους πολίτες για χάρη της στήριξης το κυβερνητικού αφηγήματος («για όλα φταίνε οι ανεμβολίαστοι»).

Κι' αυτό, παρά το γεγονός ότι από τον Οκτώβριο, όταν «άναψε

το πράσινο φως» για να σταματήσει κάθε είδος μέτρου προστασίας από τον κορoνοϊό για όσους είχαν κάνει εμβόλια, προκλήθηκε «τσουνάμι» θανάτων, με τις ανθρώπινες απώλειες να αυξάνονται στις 2.205,7 τον μήνα, κατά μέσο όρο, από 780 κατά μέσο όρο που ήταν πριν.

Ο κ. Πλεύρης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα το πρωί, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συζήτηση για άρση μέτρων στους μη εμβολιασμένους».

Πρόσθεσε ότι «μέχρι τα τέλη Μαρτίου τα περισσότερα από τα μέτρα για τους εμβολιασμένους θα έχουν αρθεί. Για τους μη εμβολιασμένους ακόμα δεν υπάρχει συζήτηση για άρση μέτρων. Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί έκαναν μια επιλογή που αποτελεί κίνδυνο για τους ίδιους και την κοινωνία».

Όσον αφορά στους ανεμβολίαστους γιατρούς στο ΕΣΥ, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι… δεν πρόκειται να γυρίσουν αν δεν εμβολιαστούν. «Η εισήγηση του υπουργού Υγείας είναι ο εμβολιασμός να γίνει τυπικό προσόν και όσοι δεν εμβολιαστούν να μην παραμένουν στο ΕΣΥ», ανέφερε αφήνοντας να διαφανεί ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο πρωθυπουργός μοιάζουν να αγνοούν το «υγειονομικό έγκλημα» με τους χιλιάδες θανάτους που κατεγράφησαν, μετά την υλοποίηση του αμέσως προηγούμενου «σχεδίου Ελευθερίας» για τους εμβολιασμένους, από τον προηγούμενο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με πρόσφατη αποκαλυπτική ανάλυση του antinews («’’Τσουνάμι’’ θανάτων μέσα σε 4,5 μήνες μετά το ‘’σχέδιο ελευθερίας’’ Μητσοτάκη – Πλεύρη», στις 14 Φεβρουαρίου 2022) η «έκρηξη» των ανθρώπινων απωλειών (αύξηση θανάτων κατά 1.425 περιπτώσεις, κατά μέσο όρο, κάθε μήνα!) ξεκινά από τις αρχές Οκτωβρίου ’21, όταν ο υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης, με τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων επιστημονικών επιτροπών και παρά τις αντίθετες συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έδωσε πλήρη ελευθερία στους εμβολιασμένους για να συνωστίζονται σε εστιατόρια, μπαρ, γήπεδα, εκκλησίες και σε κάθε κλειστό χώρο, χωρίς να υπάρχει υποχρεωτικότητα χρήσης μάσκας.

Με βάση τα επίσημα στατιστικά δεδομένα, από το σύνολο των θανάτων που έχουν καταγραφεί από τότε που άρχισε στην Ελλάδα η πανδημία του COVID19, οι 14.828 (58,33%) κατεγράφησαν μέσα στο χρονικό διάστημα των πρώτων 19 μηνών της κρίσης, δηλαδή μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου του 2021. Το υπόλοιπο 41,67% (9.926 θάνατοι) κατεγράφη στην χρονική περίοδο που ακολούθησε και πριν από περίπου 10 ημέρες. Δηλαδή, μέσα σε μόλις 4,5 μήνες!

Συγκεκριμένα, από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2021, κατά μέσο όρο σημειώνονταν 780,4 θάνατοι ασθενών με κορoνοϊό κάθε μήνα ή 26,01 θάνατοι την ημέρα κατά μέσο όρο.

Από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου 2022, ο αριθμός των θανάτων «εκτοξεύτηκε» σε επίπεδα αδιανόητα βάζοντας την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας λίστας με τις χώρες που είχαν τους περισσότερους θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού.

Μετά την εφαρμογή του «σχεδίου ελευθερίας» της κυβέρνησης για τους εμβολιασμένους, οι ανθρώπινες απώλειες έφτασαν κατά μέσο όρο στις 2.205,7 ανά μήνα (182.6% αύξηση) ή τις 73,52 ανά ημέρα!

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης-Πλεύρης,mitsotakis-plevris