Μιλάει και ο .... γαμπρός της Ντόρας

Το να κάνεις κριτική στον Αβραμόπουλο για το τι είναι, ποιος είναι και τι έχει προσφέρει είναι εύκολο. Αλλά την κριτική να την κάνουν κάποιοι που έχουν κάτι στο βιογραφικό τους, είναι εν πάση περιπτώσει «υπολογίσιμες» δυνάμεις στην πολιτική ζωή του τόπου. Το να ασκεί κριτική ο κλαρινογαμπρός της Ντόρας, ο πρώην εκπρόσωπος του μπάρμπα Φώτη, Ανδρέας Παπαδόπουλος, αυτό φτάνει στα όρια της γελοιότητας. «Άμα είσαι "κύριος τίποτα" έως και επίτροπος γίνεσαι σε αυτή τη χώρα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

ο σύντροφος της Αλεξίας Μπακογιάννη, ωστόσο λίγο μετά κατέβασε την ανάρτηση.

Προφανώς ο Παπαδόπουλος, που λέει ότι είναι δημοσιογράφος, στεναχωρήθηκε που η πεθερούλα του δεν πήρε το χρίσμα γιατί ίσως να έβρισκε κι αυτός καμιά σοβαρή δουλειά να κάνει. Πιθανότατα να τον έβαλε η Αλεξία να γράψει αυτά που έγραψε αλλά μόλις κατάλαβε την ανοησία του να έσπευσε να το διορθώσει.

Όπως και να έχει το πράγμα, ο γαμπρός της Ντόρας δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί. Αποτυχημένος νεόκοπος πολιτικός είναι που η μόνη καριέρα που έχει κάνει είναι αυτή του μέλλοντα συζύγου της Αλεξίας. Και πολύ του είναι.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα