«Μικροί άνθρωποι»

Σε ανθρώπινο λάθος απέδωσε ο Νίκος Παππάς το υβριστικού περιεχομένου retweet, στον λογαριασμό του στο Twitter, σχετικά με την παραίτηση του Λάμπη Ταγματάρχη από την ΕΡΤ.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έκανε retweet την ανάρτηση ενός χρήστη που έγραφε: «Παραιτήθηκε λέει ο Ταγματάρχης από την ΕΡΤ, στ' αρ@@@@α μας!». «Η μέχρι τώρα παρουσία μου στα social media αποδεικνύει

πως υβριστικά σχόλια δε με εκφράζουν και τα απεχθάνομαι για οποιονδήποτε, πολλώ δε μάλλον για έναν άνθρωπο τον οποίο στήριξε με ανακοίνωση το υπουργείο. Πρόκειται για ανθρώπινο λάθος στο οποίο κακώς πλειοδοτούν ορισμένοι λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων», ανέφερε σε αναρτήσεις του το πρωί του Σαββάτου ο κ. Παππάς.

O Παππάς, λοιπόν, έκανε ανθρώπινο λάθος ενώ ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε το παιδί του για τη γραβάτα με τα πέη που ανάρτησε στο Twitter.

Να περιμένουμε και από την Ακριβοπούλου της ΕΡΤ να πει ότι ήταν λάθος η προσβλητική φωτογραφία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Το χειρότερο απ’ όλα δεν είναι ότι κάνουν… πολιτικό σχόλιο ή κριτική ανεβάζοντας άθλιες αναρτήσεις. Το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν το θάρρος να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους. Θρασύδειλοι που δεν τολμούν ούτε να πάρουν πάνω τους την αθλιότητά τους και να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται.

Μικροί άνθρωποι που δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει πέσει χαμηλά. Γιατί αν είναι ο Παππάς και ο Καμμένος οι εκπρόσωποι του λαού, αν αυτοί κυβερνούν τη χώρα, τότε δεν υπάρχει σωτηρία.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα